Sport

EXCLUSIV / Clauză ŞOC: “Va încasa minimum 1.000.000 €”

STEAUA. Telenovela "Tamuz la Steaua" s-a sfîrşit aşa cum a început, brusc! Interesul comun al Stelei şi al lui Toto Tamuz pentru acontarea jucătorului nigerian cu origine israeliană de către...
23.11.2014 | 14:44
EXCLUSIV  Clauza SOC Va incasa minimum 1000000 E

STEAUA. Telenovela “Tamuz la Steaua” s-a sfîrşit aşa cum a început, brusc! Interesul comun al Stelei şi al lui Toto Tamuz pentru acontarea jucătorului nigerian cu origine israeliană de către campioana României s-a destrămat în momentul în care oficialii liderului au văzut clauza existentă în contractul atacantului de la Petrolul.

STEAUA. Aflaţi în mijlocul unui conflict financiar cu Primăria Ploieşti, echipa de fotbal a “lupilor” a devenit una dintre atracţiile Stelei pentru viitoarea campanie de achiziţii. După ce s-au interesat de fundaşul dreapta al prahovenilor, Jean Sony Alcenat, părţile implicate avînd şi primele discuţii despre posibilitatea ca jucătorul de 28 de ani să ajungă în Ghencea (vezi detalii AICI), conducerea Stelei a încercat şi abordarea lui Toto Tamuz, atacantul care, după Keşeru, este cel mai prolific jucător din ofensivele Ligii 1. Numai că anumite clauze din contractul fotbalistului de culoare au închis, cel puţin pentru această perioadă de transferuri, această pistă, FANATIK.RO prezentînd motivele care au încheiat conturile rapid între părţile implicate.

6.FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (17.05.2014)

Citeşte şi: EXCLUSIV / Petrolul se destramă! “Pleacă cinci jucători!”

Banii din transfer, în contul lui Tamuz!

STEAUA. Chiar dacă la un moment dat prin holurile clubului prahovean se zvonea faptul că Toto Tamuz poate pleca liber de contract la oricare altă echipă din Liga 1, FANATIK.RO a aflat clauzele din contractul atacantului israelian. “Prima condiţie este legată de faptul că jucătorul nu poate să plece de la Petrolul contra unei sume mai mici de două milioane euro, însă această sumă poate ajunge şi la trei milioane. Mai mult, jumătate din banii pe care Petrolul îi încasează în schimbul său, vor lua calea contului personal al lui Tamuz, care are procent din vînzarea sa. Practic, din 2 milioane, cît este preţul pentru Tamuz în Liga 1, un milion de euro este al jucătorului”, au precizat sursele FANATIK.RO, ale căror dezvăluiri elucidează motivul pentru care Valeriu Argăseală a negat interesul pentru Tamuz. “Este un fotbalist aflat sub contract, pe de o parte, dar pe postul său avem şi cel mai bun atacant din ţară”, a fost reacţia preşedintelui stelist. 

6.FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (17.05.2014)

Salariu de 500.000 euro. “Discuţiile au durat cinci minute!”

STEAUA. Lobby-ul făcut de Toto Tamuz la nivel declarativ faţă de campioana României şi de suporterii Stelei este de înţeles în condiţiile prezentate, mai ales că pe lîngă milionul de euro provenit în urma unui transfer, ar mai exista inca 500.000 euro care ar intra în conturile israelianului. “Nu cred că discuţiile practice în jurul lui Tamuz eu depăşit cinci minute. Deşi sînt mulţi conducători în Liga 1 care încearcă să transfere un jucător gratis şi să evite contractul cu formaţia la care e ligitimat, cei de la Steaua şi-au arătat interesul faţă de club, într-un mod profesionist, dar contractul este clar şi ferm. Dacă Tamuz pleacă, o va face în străinătate, e greu să plece în România”, au punctat şi sursele din cadrul Petrolului.

 “Ceea ce am văzut la Steaua după ce am venit în România e incredibil, chiar dacă ştiam că este o echipă mare, cu nişte suporteri minunaţo. Dacă o să vin la Steaua? Atît pot spune, în fotbal este posibil orice”

Toto Tamuz, atacant Petrolul

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!