Fotbal intern

STEAUA. Tamuz rupe tăcerea! Află cînd vine în Ghencea

STEAUA. Toto Tamuz a semnat cu Petrolul la începutul anului un contract pe două sezoane şi jumătate, iar în prima parte a campionatului a impresionat. Atacantul a marcat 10 goluri în Liga 1, iar...
28.12.2014 | 00:03
STEAUA Tamuz rupe tacerea Afla cind vine in Ghencea

STEAUA. Toto Tamuz a semnat cu Petrolul la începutul anului un contract pe două sezoane şi jumătate, iar în prima parte a campionatului a impresionat. Atacantul a marcat 10 goluri în Liga 1, iar mai multe formaţii, printre care şi Steaua, s-au arătat interesate de serviciile sale. Şansele ca Tamuz să ajungă în Ghencea sînt destul de mari dacă ţinem cont de situaţia financiară de la Petrolul. Contactat de FANATIK.RO, atacantul a precizat că în ianuarie va purta o discuţie cu conducerea clubului ploieştean despre situaţia sa, precizînd, totodată, că are cunoştinţă de interesul Stelei pentru serviciile sale.

Salut Toto! Care mai este situaţia ta?

– Momentan sînt în vacanţă şi vreau să mă bucur de Sărbători. Eu mai am contract cu Petrolul, aşa că nu se pune problema să nu revin la reunire. În ianuarie voi fi la Ploieşti şi voi discuta cu cei din conducere. Vreau să fie bine atît pentru mine, cît şi pentru club.

“Voi discuta în ianuarie!”

Îţi doreşti să continui la Petrolul?

– Da, pentru că iubesc acest club. Dar este greu pentru mine să mă concentrez la fotbal avînd în vedere situaţia de la echipă. Patronul nostru are probleme cu justiţia, am colegi care nu sînt mulţumiţi. Este mare păcat! S-a început un proiect frumos, îmi pare foarte rău de suporterii noştri.

Cum crezi că se va rezolva problema?

– Nu ştiu! Eu sper să continuu aici, dar situaţia trebuie să se îmbunătăţească. Voi discuta cu oficialii clubului, îmi doresc să rămîn măcar pînă la finalul sezonului, să ajut şi apoi vom vedea ce este de făcut.

“Nu numai Steaua mă doreşte!”

Mulţescu şi-a dat demisia, Albin a plecat, Pecanha a anunţat că nu mai revine dacă nu se rezolvă problemele financiare.

– Ştiu că nu mai avem antrenor. Este tragic! Nu mă pronunţ în privinţa colegilor mei, este problema lor dacă nu mai doresc să revină. Eu nu voi face asta. Mă voi prezenta la reunire şi voi discuta despre situaţia mea. Aşa este corect!

2.FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-SK FLAMURTARI, LIGA EUROPA (17.07.2014)

Eşti pe lista de transferuri a Stelei.

– Am citit şi eu despre acest lucru în ziare. Dar nu numai Steaua mă doreşte, ci şi alte echipe. Dar nu este corect să vorbesc despre Steaua atît timp cît am contract cu Petrolul. Respect acest club şi nu ar fi frumos din partea mea să discut despre Steaua.

Eşti un jucător scump? Gigi Becali are un plafon salarial la Steaua.

– Asta nu pot spune eu! Am anumite pretenţii salariale, dar doar cluburile pot decide asta.

Meme l-a urmărit în Israel

STEAUA. Interesul roş-albaştrilor pentru Tamuz nu reprezintă o noutate. Anul trecut, Mihai Stoica a mers pînă în Israel după atacant, însă managerul nu a fost impresionat de evoluţia acestuia şi i-a transmis lui Gigi Becali că nu merită să-l achiziţioneze. “A fost Meme şi l-a văzut, dar cînd eşti la Steaua e greu să-ţi mai placă jucătorii de duzină. Ca să fie bun de Steaua trebuie să fie mai bun ca Rusescu. Nu îi place lui Meme de el, a zis că e prea lent”, spunea Gigi Becali în aprilie 2013. Toto Tamuz avea atunci 25 de ani şi era legitimat la Hapoel Tel Aviv. Gruparea din Israel solicitase în schimbul atacantului un milion de euro.

“E posibil să ajungă la Steaua”

STEAUA: Bogdan Mara, impresarul lui Toto Tamuz, a vorbit despre planurile de viitor ale atacantului legitimat la gruparea prahoveană. “E posibil ca el să vrea să se ducă în altă parte, să nu mai stea la Petrolul, să plece, inclusiv la Steaua sau altă echipă. E posibil, pentru că normal Toto a venit la Petrolul pentru o perioadă mai scurtă, e ca o trambulină pentru a face un pas ca să ajungă la o echipă mai mare şi un salariu mai bun. Deocamdată nu a fost nici o discuţie cu cei de la Steaua. Depinde şi de ei, ce vor face la iarnă, ce planuri au. Cred că Toto a demonstrat că este un vîrf de atac foarte bun, care ar face faţă cu brio şi la Steaua. Aşa aş vedea eu. Un vîrf de atac, un număr 9, la Steaua, cu un Keşeru sau Rusescu în spatele lui”, a spus Mara.

2.2 milioane de euro este cota lui Tamuz conform site-ului transfermarkt.de

37 de partide a jucat Tamuz pentru Petrolul. A marcat 17 goluri

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!