Fotbal intern

STEAUA.Logodnica lui Dodel, amanta lui Becali şi Piţurcă!

STEAUA. În pragul unui transfer în Arabia Saudită, unde este dorit de Al Ittihad, Cristi Tănase a ieşit din nou în evidenţă şi a acaparat primele pagini din ziarele de profil. Nu cu o...
31.12.2014 | 00:06

STEAUA. În pragul unui transfer în Arabia Saudită, unde este dorit de Al Ittihad, Cristi Tănase a ieşit din nou în evidenţă şi a acaparat primele pagini din ziarele de profil. Nu cu o performanţă sportivă, ci cu logodnica sa, Alexandra Damaschin, cea care urmează, spun apropiaţii, să îi devină soţie! Aceiaşi apropiaţi fac şi dezvăluiri incendiare. “L-a înşelat pe Tănase cu Lucian Becali, Piţurcă jr şi Laurenţiu, fiul lui Niro. Dar lista e lungă”, sînt precizările care aruncă în aer mediatizatul cuplu.

STEAUA. Cunoscuţi pe plan sportiv, nu toţi steliştii par capabili să îşi găsească liniştea pe plan personal. După Mihai Costea, a venit rîndul lui Cristian Tănase să trăiască o idilă cu probleme. După ce a fost în atenţia tabloidelor din cauza relaţiilor sale, „Dodel” pare să îşi dorească să se aşeze la casa lui cu Alexandra Damaschin, femeia pe care a ţinut-o ascunsă pînă de curînd şi care îi este logodnică în acest moment.  Alexandra este studentă la Finanţe-bănci, lucrează ca fotomodel şi provine dintr-o familie înstărită, avînd pe numele ei patru apartamente în Bucureşti. Singurul aspect care poate să dăuneze relaţiei ţine de trecutul viitoarei soţii a decarului stelist, vocile oamenilor înstăriţi din lumea mondenă a Capitalei conturînd portretul unei femei cu un istoric zbuciumat pe plan intim.

ADVERTISEMENT

alexandra-damaschin_d765d4b476

Sursa foto: Libertatea

Amanta lui Piţurcă şi Lucian Becali

STEAUA. Frumoasa brunetă nu a stat nici ea departe de lumea showbizz-ului, aceasta a apărut în ziarul Libertatea la pagina 5 în anul 2006, cînd avea 18 ani şi a fost surprinsă la braţul mai multor bărbaţi de bani gata. Printre cei mai cunoscuţi se numără fiul fostului selecţioner al României, Alex Piţurcă şi nepotul lui Gigi Becali, Lucian. “Deşi sînt împreună de trei ani, cei doi s-au separat de mai multe ori din cauza relaţiilor extraconjugale pe care le-a avut Alexandra”, precizează apropiaţii jucătorului stelist. Ideea este susţinută şi de tabloide, cancan.ro dezvăluind că între cei doi a existat o perioadă lungă de separare, tocmai din cauza aventurilor Alexandrei.

Au sărbătorit împăcarea într-o vacanţă de vis în Maldive

STEAUA. Totuşi, sentimentele par să îl fi convins pe liderul Stelei că Alexandra este sufletul pereche şi cei doi formează din nou, de cîteva luni, o pereche. Căpitanul Stelei a trecut peste orgoliu şi, mai mult, acesta a cerut-o de nevastă pe iubita sa! Cei doi s-au gîndit să petreacă momentul deosebit în Maldive. Au plecat împreună cu Alexandru Bourceanu şi soţia lui, Adina, într-o vacanţă de lux, acesta putînd fi un semn că tînăra pereche şi-ar fi ales şi cuplul de naşi.

ADVERTISEMENT

colaj

“Nu iese din cuvîntul Alexandrei!”

RCM_7399

STEAUA. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit pentru FANATIK.RO că unii prieteni ai lui Tănase nu o plac pe frumoasa bruneta, ţinînd cont că, de cînd cei doi sînt împreună, fotbalistul îşi petrece foarte mult timp cu aceasta şi îşi neglijează cercul de prieteni. Totodată, „Dodel” nu îi iese din cuvînt Alexandrei şi face orice pentru a nu o supăra. „Cristi şi Alexandra au mers într-un local din Bucureşti împreună cu Alex Chipciu, logodnica sa, Andreea şi un grup de prieteni. Alexandra nu a mai dorit să rămînă în acel local fiind nemulţumită că fotbalistul consumase mai multe pahare de vin, ea doar i-a făcut un semn subtil lui Tănase şi acesta s-a ridicat să plece. Toţi de la masă au rămas uimiţi şi au insistat să rămînă, dar nu a acceptat şi a plecat împreună cu ea. Nu face nimic fără ca ea să nu îşi dea acordul şi de asta s-au îndepărtat multe persoane de el. Nu iese din cuvîntul Alexandrei”, sînt dezvăluirile făcute de sursele FANATIK.RO.

.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!