Fotbal intern

STEAUA. Şi-a revenit Varela. Titular cu Tg. Mureş

UPDATE 18.10. Varela revine în această seară în primul "11" al Stelei. Jucătorul a suferit o entorsă la glezna piciorului stîng la meciul cu U Cluj, iar în Liga Europa, cu Rio Ave, a fost...
26.10.2014 | 18:13
STEAUA Sia revenit Varela Titular cu Tg Mures
ADVERTISEMENT

UPDATE 18.10. Varela revine în această seară în primul “11” al Stelei. Jucătorul a suferit o entorsă la glezna piciorului stîng la meciul cu U Cluj, iar în Liga Europa, cu Rio Ave, a fost menajat de Costel Gâlcă. Fotbalistul este acum complet refăcut şi este trimis din primul minut de Costel Gâlcă.

ECHIPA DE START: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Filip – Stanciu, Sanmărtean, Tănase (cpt) – Keşeru.

ADVERTISEMENT

Rezerve: Cojocaru – Râpă, Luchin, Breeveld, Pîrvulescu, Rusescu, Neagu.

……………………………………..

STEAUA. Costel Gâlcă nu va putea conta în meciul de azi, de la ora 20:00, pe Adi Popa şi Chipciu. Cei doi au fost lăsaţi în afara lotului din cauza unor accidentări şi se speră că vor putea fi recuperaţi pentru derby-ul cu Dinamo. În aceste condiţii, Breeveld va intra la închidere, iar Sănmărtean ar urma să joace pe flancul drept.

UPDATE 16:00, 25.10.2014  Costel Gâlcă a decis să nu-l oprească în lot pentru jocurile de la Tg. Mureş şi Iaşi, din Cupa României, nici pe Alex Chipciu, după ce vineri a luat decizia în privinţa lui Adi Popa, iar în aceste condiţii le-a trasat sarcini oamenilor din staff-ul medical să-i recupereze pe cei doi fotbalişti în Ghencea pînă la meciul cu Dinamo. Delegaţia Stelei va pleca la Tg  Mureş sîmbătă, la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

3.FOTBAL:OTELUL GALATI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (5.10.2014)

 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

––––––––––

STEAUA – DINAMO. FANATIK.RO a aflat că Adi Popa are şanse foarte mici să facă deplasarea la Tg Mureş, după ce în cursul dimineţii de vineri a făcut mai multe controale medicale, iar medicii au constatat că acesta a suferit mai mult contuzii la genunchi şi umăr. În schimb, chiar dacă Chipciu poate să se antreneze normal, totuşi are în continuare mici dureri la picior, iar Costel Gâlcă va decide sîmbătă dimineaţa dacă îl va opri în lot pentru jocul cu ASA.

STEAUA – DINAMO. Costel Gâlcă are în continuare dureri de cap cu accidentările, iar vineri, în cursul prînzului, a băgat staff-ul medical în şedinţă pentru a i se prezenta un raport cu situaţiile jucătorilor din accidentaţi, Astfel, după ce Adi Popa a făcut mai multe controale, medicul Flavian Arămitu l-a anunţat pe antrenorul principal al Stelei că jucătorul său a suferit mai mult contuzii, iar în aceste condiţii i-a recomandat acestuia să nu-l oprească în lot pentru deplasarea de la Tg. Mureş pe mijlocaşul Stelei. “Popică nu a suferit nici o accidentare la umăr şi nici la genunchi. Totuşi el a suferit mai multe contuzii şi ar fi indicat să-l odihnim cîteva zile”, i-a spus medicul lui Gâlcă.

ADVERTISEMENT

“Situaţia lui Chipciu se va decide sîmbătă dimineaţă”

STEAUA – DINAMO. Totodată, FANATIK.RO a aflat că Varela va face deplasarea la Tg Mureş, iar faţă de situaţia lui Chipciu, Costel Gâlcă va lua o decizie sîmbătă dimineaţă. “Chipciu poate să se antreneze normal, dar durerile nu îi dau pace, la piciorul operat anul trecut, atunci cînd face efort mare în periaoda şedinţelor de pregătire. Costel ezită să îl ia în lot la Tg Mureş, dar se va decide totuşi sîmbătă dimineaţă dacă il opreşte sau nu în lot”, ne-a spus o sursă din cadrul clubului Steaua.

8 meciuri a jucat Adi Popa pentru Steaua în acest campionat reuşind să marcheze trei goluri

9 meciuri a jucat Chipciu pentru Steaua în acest campionat reuşind să marcheze două goluri.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!