STEAUA. Transfer BOMBĂ. Gigi Becali a anunţat că-l ia pe Budescu

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
25/07/2016, 00:08
STEAUA. Transfer BOMBĂ. Gigi Becali a anunţat că-l ia pe Budescu

STEAUA. Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei României, este foarte aproape să dea o lovitură pe piaţa transferurilor.

STEAUA. Latifundiarul din Pipera a reluat negocierile pentru Constantin Budescu, mijlocaş ce evoluează pentru gruparea din China, Dalian Yifang. Conform spuselor lui Gigi Becali, fostul căpitan al Astrei a negociat în seceret cu oficialii Stelei pentru un împrumut la vicecampioana României.

STEAUA. Becali aşteaptă acceptul medicului pentru a-l transfera pe Budescu, toate acestea după ce mijlocaşul nu a putut juca foarte mult în ultima perioadă din cauza unei accidentări.

“Budescu poate să fie o opţiune pentru Steaua dacă spune meciul că este totul ok. Dacă medicul spune da, atunci şi eu o să spun da şi se rezolvă problema. El nu poate juca cu Sparta Praga pentru că altfel îl luam în 3 secunde, acum era la antrenament. El nu poate juca. Dacă îl iau, o să-l iau pe un an ca să ştiu că o să fie în formă maximă peste 2-3 luni. O să vedem ce se va întîmpla cu Budescu. Credeţi că va merge la Astra şi Dinamo dacă au făcut ofertă? De ce credeţi că nu le dă un răspuns? Pentru că se gîndeşte Steaua la el. Am avut o întîlnire cu un impresar şi mi-a spus despre el. Trebuie să vorbesc cu doctorul ca să văd cînd poate juca, cum poate juca şi atunci o să vedem”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Nu este prima dată cînd Gigi Becali doreşte să-l aibă la Steaua pe Constantin Budescu. Latifundiarul din Pipera a negociat şi înainte ca Budescu să ajungă Dalian Yifang, dar acesta a preferat un transfer în China.

600.000 de euro este cota lui Budescu, conform transfermarkt

158 de meciuri, 60 de goluri şi 44 de pase decisive a avut Budescu la Astra

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×