STEAUA. Pleacă Stanciu? “Dacă dă gol cu City, îl dau cu 15 milioane”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
05/08/2016, 13:40
STEAUA. Pleacă Stanciu? “Dacă dă gol cu City, îl dau cu 15 milioane”

STEAUA. UPDATE, ora 13:35 / Gigi Becali spune că nu îl va transfera pe Nicolae Stanciu acum, decît pe o sumă astronomică:

“Despre Stanciu vorbim ipotetic, nu se pune problema ca el să plece. Doar pe o sumă astronomică. Nu îl dau pe 7 milioane, la ora asta, acum, să semneze pe 10 milioane. După meciul cu City, dacă dă gol, 15 milioane. Eu nu vorbesc tîmpenii cînd e vorba de afaceri şi de fotbal. Cînd spun lucruri serioase, le spun. Dacă dă gol cu Manchester, valorează 15 milioane. Îl vedeţi pe Stanciu ca pe un posibil mare jucător al Europei? Eu cred că depăşeşte preul lui Chiricheş, Stanciu are ceva de geniu. Chiricheş, dacă avea şi jocul de cap, pleca la 20 de milioane. Stanciu, dacă avea încă cinci cm, ceream 40-50 pe el. El este jucător de geniu, eu vînd geniul din Stanciu, care se poate dezvolta. El se vede la meciuri mari. Cu City vedem cît valorează Stanciu”, a spus Gigi Becali.

STEAUA. UPDATE, 05.08.2016, ora 11:58. Jurnaliştii de la Daily Mirror confirmă interesul lui Chelsea pentru Nicuşor Stanciu. Conform acestora, gruparea londoneză are în plan să ofere Stelei puţin peste 7.000.000 de euro în schimbul lui Stanciu.

stanciu

STEAUA. Nicolae Stanciu a fost artizanul calificării vicecampioanei în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a înscris toate cele trei goluri din dubla cu Sparta Praga.

STEAUA. Gigi Becali a dezvăluit la finalul partidie cu cehii că mai mulţi scouteri l-au urmărit pe “decarul” echipei, însă că nu este dispus să-l cedeze pe acesta:

“Era un scouter de la Chelsea, erau mai mulţi care se uitau după Stanciu. Am vorbit cu el, i-am spus să fie sănătos. Pe mine mă enervează Hamroun, că luam 7-8 milioane de euro pentru el”, a spus Gigi Becali la finalul partidei.

STEAUA a trecut de Sparta Praga cu scorul de 3-1 la general.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×