STEAUA. Răsturnare de situaţie! Gigi Becali nu îl vinde pe Pintilii

UPDATE, 20 iunie, ora 18:57 / Răsturnare de situaţie. Gigi Becali a declarat că nu vrea să îl vândă pe Mihai Pintilii şi că nici jucătorul nu vrea să plece:

"Pintilii nu pleacă şi nici nu vrea să plece. Va rămâne alături de noi. Nu îl dau pe 200.000 de euro şi nici el nu vrea să plece."


UPDATE. Gigi Becali negociază în aceaste momente transferul lui Mihai Pintilii de la Steaua la Al Ettifaq. FANATIK.RO a aflat că suma pentru care se discută plecarea internaţionalului român este de 200.000 de euro.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Există negocieri între cele două părţi. Din punctul nostru de vedere este foarte simplu. Mihai Pintilii este sub contract cu Steaua şi dacă se acceptă oferta, pleacă. Este o ofertă foarte bună şi pentru Mihai, care mai are 6 luni de contract cu Steaua. Rămâne de văzut cum se vor încheia negocierile", Bogdan Apostu, impresarul lui Mihai Pintilii, pentru FANATIK.RO.

--------------------------------------

UPDATE. Impresarul Bogdan Apostu a vorbit despre oferta arabilor şi a dezvăluit că Meme Stoica se opune transferului, pentru că suma oferită de Al Ettifaq nu este foarte mare şi pentru că îl consideră pe Pintilii un jucător important în angrenajul roş-albaştrilor. Aşa este, vorbim de o ofertă concretă pentru Pintilii. Echipa care îl vrea este Al Ettifaq. Steaua nu a acceptat până acum suma de transfer propusă de echipa din Arabia Saudită. Din ce am discutat cu Meme, nu vrea să accepte oferta, Steaua vrea să-l păstreze, considerându-l un jucător exponenţial.  Rămâne de văzut dacă Steaua va accepta, având în vedere că suma propusă nu este chiar foarte mare. Nimeni nu oferă sume foarte mari pentru jucători aflaţi la finalul contractului. E un contract mare pentru Mihai, un salariu pe care va fi greu să-l mai primească de acum încolo la altă echipă, având în vedere vârsta pe care o are" , a spus Apostu la dolcesport.

UPDATE. Până la urmă, se pare că Pintilii nu va fi vândut în China, ci în Golf! Impresarul fotbalistului, Bogdan Apostu, a confirmat pentru gsp că Al Ettifaq, fosta echipa a lui Victor Piţurcă, îl doreşte pe al doilea căpitan al FCSB iar acesta ar putea să ajungă în Arabia Saudită.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STEAUA. Mihai Pintilii, 32 de ani ar putea să prindă ultimul său tren cu privire la un transfer din străinătate. Impresarul Bogdan Apostu va pleca peste câteva zile în China acolo unde internaţionalul roş-albaştrilor urmăează să semneze un contract pe doi ani cu o echipă din prima ligă.

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali a comentat pentru o televiziune de sport situaţia jucătorului său. ""Pintilii mai are contract până în iarnă. Mie nu mi-a cerut nicio hârtie că ar vrea să plece.

Dacă vrea să plece, eu nu am nimic împotrivă, dar va trebui să-mi dea câteva sute de mii de euro"  Gigi Becali,

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933