STEAUA. Transfer uluitor? Meme Stoica îl trimite pe Stanciu la City

Oana Pascaru   
in Stiri sportive
18/08/2016, 15:07
STEAUA. Transfer uluitor? Meme Stoica îl trimite pe Stanciu la City

STEAUA. Mihai Stoica, directorul sportiv al “roş-albaştrilor”, a declarat că cel mai potrivit transfer pentru Nicuşor Stanciu ar fi la Manchester City.

“Stanciu nu e jucător de Anderlecht. Poate să joace la o echipă mare, la o echipă ca City. N-ar face notă discordanta între De Bruyne, Silva şi Nolito. Poate mă înşel, dar eu aşa îl văd. Nu cred că Stanciu e jucător de 6 milioane.

Dacă pleacă pe 6 milioane, ia salariu 600.000. Dacă pleacă pe 20 de milioane la Liverpool, va avea 2 milioane salariu. E protejatul lui Pintilii, e un băiat cuminte, e căpitanul echipei.

E greu să cumpere Celta un jucător care a spulberat Sparta Praga. Gigi, în momentul în care i-a mărit contractul lui Stanciu, i l-a mărit ca să-l păstreze. Cu tot respectul pentru Celta, Stanciu nu e jucător de Celta Vigo!”, a spus MM Stoica.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×