Fotbal intern

STEAUA. De Amorim a SEMNAT! Mesajul jucătorului pentru fani

UPDATE 18:16 / Steaua a anunţat pe pagina de Facebook transferul lui De Amorim. Fostul jucător al Astrei a semnat pe cinci sezoane....
STEAUA De Amorim a SEMNAT Mesajul jucatorului pentru fani

UPDATE 18:16 / Steaua a anunţat pe pagina de Facebook transferul lui De Amorim. Fostul jucător al Astrei a semnat pe cinci sezoane.

”Bine ai venit, William de Amorim!

FC Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord pentru transferul jucatorului William de Amorim, de la AFC Astra Giurgiu.

Mijlocasul brazilian in varsta de 24 de ani, care a obtinut in acest an si cetatenia romana, a semnat un contract valabil pe cinci sezoane.

Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!”

“Am ajuns la un club foarte mare şi, în acest moment, pot spune că sînt foarte fericit. Sînt sigur că în tricoul Stelei voi cîştiga foarte multe trofee şi, alături de noii mei colegi, voi avea şansa de a juca în cupele europene. Sper să am evoluţii bune şi să nu îi dezamăgesc şi să le răsplătesc încrederea atît celor de la Steaua, cît şi suporterilor”, a declarat De Amorim.

–––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 13.08. 17:00 / William de Amorim a semnat cu Steaua după ce în cursul zilei de sîmbătă a făcut controale amănunţite. Jucătorul a sosit la sediul clubului Steaua însoţit de Dani Coman, dar şi de preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 18:55 / Boldrin a oferit primele declaraţii după ce a devenit, oficial, jucătorul Stelei.

“Sînt fericit ca am ajuns la Steaua, un club mare din Europa si consider ca orice fotbalist care evolueaza în România s-ar simţi la fel ca mine să semneze cu această echipă, să se lupte pentru trofee şi să evolueze în cupele europene. Sper să am evoluţii bune şi să nu dezamăgesc conducerea, antrenorii, noii colegi şi suporterii Stelei”, a spus Boldrin.

UPDATE 18:54 / Fernando Boldrin este, oficial, jucătorul Stelei. Mijlocaşul a semnat un contract valabil pe patru sezoane şi se va alătura noilor săi colegi în acest week-end.

“Bine ai venit, Fernando Boldrin!

FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord pentru transferul lui Fernando Henrique Boldrin, de la Astra Giurgiu.

Mijlocasul brazilian în vîrstă de 27 de ani a semnat un contract valabil pe 4 sezoane şi se va alătura lotului condus de Laurenţiu Reghecampf în acest sfîrşit de săptămînă.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cît mai multe succese în tricoul roş-albastru!”, este mesajul postat pe pagina oficială de facebook a Stelei.

UPDATE, 18:34 / Conform surselor FANATIK.RO, conducerea Stelei a decis ca Fernando Boldrin şi William de Amorim să mai efectueze noi teste medicale în cursul zilei de sîmbîtă. Asta după ce vineri, cei doi au fost supuşi altor trei runde de analize.

“Este o procedură mai complicată, asta nu înseamnă că jucătorii au probleme. Nimeni nu oferă 1 milion de euro şi să nu se asigure că fotbalistul sau fotbaliştii sînt ok din punct de vedere medical. Mai ales după moartea lui Ekeng”, au precizat sursele din anturajul Stelei.

UPDATE, ora 16:57 / Fernando Boldrin a sosit la sediul ARCOM pentru a semna contractul. În foarte scurt timp, este aşteptat şi William de Amorim. Cei doi sînt aşteptaţi să parafeze, în foarte scurt timp, acordurile cu Steaua.

UPDATE 12.08, ora 12:59 / Boldrin şi De Amorim au ajuns vineri dimineaţă la INMS, unde efectuează vizita medicală. Acolo se află şi agentul lui, Cătălin Liţă.

“Negocierile cu domnul Becali nu au fost neapărat dure. A fost problema asta încurcată cu banii restanţi de la Astra, era normal să o rezolvăm pentru că nu au vrut să lase munca de un an aşa.”

“Toate cele trei părţi s-au pus de acord, jucătorii sînt bucuroşi. Fac testul medical şi dacă e în regulă, rămîne doar să semneze. Domnul Becali chiar a fost foarte clar în oferta făcută şi, pînă la urmă, jucătorii au acceptat condiţiile. Eu zic că s-a rezolvat destul de repede pentru cît de complicată a fost situaţia”, a declarat Liţă.

–––––––––––––––––––––––-

UPDATE, ora 21:00 / Gigi Becali a anunţat că s-a înţles cu Astra pentru transferurile lui Boldrin şi De Amorim la Steaua, urmînd ca vineri dimineaţă să efectueze vizita medicală.

“Am vorbit cu “pantera” Liţă, ne-am înţeles. Mîine la ora 09:00 vor veni să facă vizita medicală. De Amorim semnează pe 5 ani, Boldrin pe 4. Mi-a zis Liţă că oamenii deja întrebau unde o să stea în Bucureşti, cum o să fie”, a spus Becali.

UPDATE 11.08, ora 13:30 / Cătălin Liţă, agentul lui Boldrin şi De Amorim, a oferit detalii privind transferul celor doi jucători la Steaua.

”Cluburile s-au pus de acord de acum trei zile. Trebuie reglată însă datoria. Sînt sume mari, pe care băieţii le merită.

Azi dimineaţă, Gigi m-a sunat, a mai oferit ceva. Domnul Becali aşteaptă azi răspunsul. Este ultima zi. 

Dar eu zic că se rezolvă azi totul, sînt şanse foarte mari.

Jucătorii sînt bucuroşi, vor la Steaua, au zis de la început.

Lucrurile s-au reglat. Sînt mici detalii vizavi de bonusuri, de alte lucruri.

Boldrin va semna pe patru ani, iar De Amorim, pe cinci ani. 

La salariu lucrurile sînt clare, nu au fost probleme. 

Jucătorii mă întreabă unde o să stea, ce maşini vor primi, deci asta mă face să cred că se rezolvă clar lucrurile. 

Ei au de luat bani de acolo pe hîrtie! Dacă se întîmplă ceva acolo, pierd banii ăia. De aceea sînt interesaţi să rezolve cît mai repede transferul.

Cei de la Astra s-au comportat remarcabil. Au recunoscut că au restanţe. Şi vor ca băieţii să-şi recupereze banii.

Boldrin va fi folosit la mijlocul terenului, ca al doilea mijlocaş central. Eu, din ce îl ştiu pe Gigi Becali, nu oferă un milion de euro pentru un jucător care să stea pe bancă”, a declarat Cătălin Liţă.

––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, ora 19:00/ Astra şi Giurgiu s-au înţeles pentru transferurile lui Fernando Boldrin şi William De Amorim. Cei doi jucători au acceptat şi contractele propuse de Gigi Becali, iar ultimele detalii care trebuie puse la punct au legătură cu restanţele Astrei către jucători, în valoare de aproximativ 100.000 de euro. După ce se vor rezolva şi aceste ultime detalii, se va închide afacerea, iar De Amorim şi Boldrin vor semna cu Steaua.

UPDATE 11:00 / Sursele FANATIK.RO susţin că Boldrin şi De Amorim au acceptat pînă la urmă oferta salarială a lui Gigi Becali şi în cursul zilei de astăzi se vor pune la punct ultimele detalii ale transferului celor doi brazilieni de la Astra la Steaua. “Se fac ambele mutări pînă diseară”, dezvăluie apropiaţi ai jucătorilor.

–––––––––––––––––––––––––

UPDATE 18:50 / Cătălin Liţă, agentul celor doi jucători, speră că transferul lui William De Amorim şi Boldrin se vor perfecta în cel mai scurt timp posibil.

“Cel mai important e că s-au înţeles cluburile. Mai departe, e clar că jucătorii sînt interesaţi să ajungă la Steaua, dar e o mică diferenţă la salarii. Ei au salarii bunicele la Astra – 100.000, respectiv 110.000 pe an. Cînd fac un pas în faţă în carieră, jucătorii vor ceva în plus şi din punct de vedere financiar. Sînt convins că se va ajunge la un acord, nu e diferenţă mare.

Eu cred că în seara asta o să îi conving să accepte. E foarte bine pentru ei şi cariera lor. Nu e vorba doar de partea financiară. Oricum, la Steaua cîştigi mai mult decît în contract, dacă faci performanţă, plus că îţi creşte cota şi poţi pleca în străinătate pe salarii mai mari”, a declarat Liţă.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. UPDATE 18:00 / Negocierile s-au încheiat! În acest moment, jucătorii nu s-au înţeles cu Steaua, criteriul financiar fiind motivul pentru care jucătorii nu şi-au pus semnătura pe contract.

“Ne-am înţeles cu Astra pentru 1 milion de euro, dar jucătorii vor 13 mii de euro pe lună şi cîte 50.000 de euro la semnătură şi eu nu le dau atîţia bani. Dacă vor 10-11 mii de euro pe lună bine, dar eu nu le dau 13 mii, cît vor ei. Mai au timp să se răzgîndească”, a declarat Becali.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. UPDATE, ora 16:59.  Conform surselor FANATIK.RO, Fernando Boldrin şi William de Amorim se află, în acest moment, la palatul lui Gigi Becali pentru a pune la punct ultimele detalii privind trecerea lor la Steaua. Patronul Stelei a oferit un milion de euro în schimbul celor doi jucători.

––––––––––––––––-

STEAUA. Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, a declarat că sînt şanse mari ca Fernando Boldrin şi William de Amorim să ajungă sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

”Singurele discuţii în acest moment sînt despre De Amorim şi despre Boldrin. Noi am înaintat o sumă, conducerea Stelei o sumă, sper să ajungem la un numitor comun. Nu poţi ţine pe loc jucătorii care au oferte bune”, a spus Coman.

”Am mai discutat cu Astra, am oferit 900.000 euro pentru Boldrin şi Alibec. Ei vor însă 1,1 milioane de euro. Eu mai mult nu cresc, pentru că nu am siguranţa că pot să îi vînd ulterior în Vest pe sume mari. Astra zice că Alibec nu vrea la Steaua, să vedem ce se întîmplă, aştept răspunsul lor final”, a declarat Gigi Becali, patronul Stelei.