STEAUA. Transferat fără să ştie: "Vreau să vorbesc cu Dică şi MM"

STEAUA. Atacantul roş-albaştrilor, Cătălin Ştefănescu a aflat de la FANATIK,RO că Gigi Becali a spus că Meme Stoica a discutat cu Zoli Iaşko un schimb de jucători între Steaua-Viitorul în care îl include şi pe fostul fotbalistul împrumutat la Poli Iaşi.

STEAUA. Cătălin Ştefănescu este unul dintre fotbaliştii Stelei împrumutaţi care au confirmat în campionatul trecut. Dar chiar dacă a marcat cinci goluri pentru Poli Iaşi jucătorul în vârstă de 22 de ani are şanse mici să fie păstrat de Nicolae Dică şi pentru sezonul următor. Gigi Becali a spus că Meme Stoica deja i-a găsit o altă echipă acestuia după ce a discutat cu Zoli Iaşko un împrumut între Steaua-Viitorul în care îl include şi pe atacantul împrumutat la Iaşi.

"Nu m-a căutat nimeni de la Steaua"

STEAUA. Contactat de către FANATIK.RO, Cătălin Ştefănescu a vorbit despre situaţia sa. "Luni în jurul prânzului mi-am reziliat contractul cu cei de la Iaşi. Eu mai eram fotbalistul lor până pe data de 30 iunie, dar am decis să terminăm colaborarea acum. Mai am de încasat de la conducătorii acestei echipe trei salarii restante şi trebuie să îmi recuperez banii şi pentru şase chirii plătite de mine în oraşul Iaşi. Începând cu 1 Iulie eu o să redevin fotbalistul Stelei. Însă nu ştiu dacă voi rămâne la acest club deşi mai am contract cu Steaua încă trei ani. Nimeni de la Steaua nu m-a căutat să vorbească ceva cu mine despre viitorul meu.

Chiar vreau să vorbesc cu domnii Mihai Stoica şi Nicolae Dică. Aud acum de la tine că Gigi Becali a vorbit despre un schimb în care eu sunt inclus la Viitorul. Cu mine nu a discutat nimeni despre ce voi face eu. Însă este clar că eu îmi doresc să joc. Mi-a prins bine experienţa de la Iaşi, dar după câte observ cei de la Steaua se pare că nu au nevoie de mine. Dacă aveau nevoie de mine eu cred că mă căuta cineva din conducere sau din staff-ul tehnic până acum. Însă vreau să îmi rezolv cât mai repede situaţia. Deja sunt în vacanţă de 12 zile şi chiar nu mai am chef să mai pierd timpul aiurea. Nu vreau să pierd toată pregătirea de vară", a spus Ştefănescu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933