Fotbal intern

STEAUA. Trei jucători, transferaţi! Campioana a făcut anunţul oficial!

UPDATE / E OFICIAL! Steaua şi Voluntari au ajuns la un acord pentru ca Tudorie, Enceanu şi Ştefanescu să evolueze sub comanda lui Ionel Ganea....
01.02.2016 | 19:45
STEAUA Trei jucatori transferati Campioana a facut anuntul oficial

UPDATE / E OFICIAL! Steaua şi Voluntari au ajuns la un acord pentru ca Tudorie, Enceanu şi Ştefanescu să evolueze sub comanda lui Ionel Ganea.

Iată comunicatul Stelei:

“Fotbal Club Steaua Bucureşti anunţă că jucătorii Alexandru Tudorie, Rareş Enceanu şi Cătălin Ştefănescu au fost cedaţi, sub formă de împrumut, la FC Voluntari.

Cei trei fotbalişti vor evolua pentru gruparea ilfoveana pînă la sfîrşitul acestui sezon şi s-au alăturat deja lotului condus de Ionel Ganea.

Clubul nostru le urează mult succes şi îi aşteaptă înapoi în cea mai bună formă!

Alexandru Tudorie este un jucător născut pe 19 martie 1996, la Galaţi, care a evoluat, pînă în prezent, doar pentru Oţelul. Acesta a fost promovat de la grupele de copii şi juniori şi a început să evolueze constant, în Liga 1, în sezonul 2014-2015, cînd a strîns 24 de partide şi 4 goluri. Pînă să se transfere la Steaua, a evoluat în 51 de jocuri oficiale în toate competiţiile şi a punctat de 6 ori, una dintre reuşite fiind chiar împotriva Campioanei Romaniei. Alex face parte din lotul echipei naţionale de tineret. A jucat pentru Steaua în 21 de partide în acest sezon, reuşind să marcheze o singură dată.

Rareş Enceanu este un mijlocaş stînga născut pe 5 august 1994, la Zărneşti, care a fost crescut de către Torpedo Zărneşti, de la care a trecut FC Braşov, pentru care a debutat în sezonul 2011-2012, în care a jucat contra celor de la Rapid şi de la Dinamo. După ce a fost împrumutat, în turul sezonului 2013-2014, la Unirea Tîrlungeni, din Liga a II-a, pentru care a bifat 13 partide, Rareş a revenit la FC Brasov, pentru care a început să evolueze cu regularitate în actualul sezon, în care a prins 15 partide din tur şi a reuşit 3 pase de gol. A adunat 25 de meciuri de primă divizie şi a înscris trei goluri pînă să ajungă la Steaua. De asemenea, a jucat pentru echipele naţionale U19 şi U21. Pentru echipa noastră, Rareş a evoluat în 17 meciuri şi a oferit o pasă de gol.

Cătălin Ştefănescu este un mijlocaş central născut pe 30 noiembrie 1994, care a fost crescut şi a evoluat, pînă acum, pentru Ceahlaul Piatra Neamţ. A semnat, spre finalul lui 2015, un contract valabil pe cinci ani cu Steaua, într-o tranzactie care i-a mai inclus pe Doru Popadiuc şi Sebastian Chitoşca. A jucat, pînă în prezent, în 59 de partide pentru nemţeni, reuşind să înscrie de două ori şi să ofere cinci pase de gol. A evoluat pentru Steaua doar în partidele amicale din această iarnă.

…………………………………..


STEAUA.
Rareş Enceanu, Alexandru Tudorie şi Cătălin Ştefănescu vor evolua la FC Voluntari pînă la finalul sezonului. Cei trei fotbalişti nu intră în vederile Stelei şi au semnat deja contracte cu gruparea ilfoveană. De asemenea, trupa antrenată de Ionel Ganea insistă pentru legitimarea a încă doi stelişti, Popadiuc şi Chitoşcă.

STEAUA. Enceanu şi Tudorie nu au impresionat în partidele disputate de campioană în prima parte a sezonului, în timp ce Ştefănescu a fost utilizat de Steaua doar în partide amicale.

Tot luni, FC Voluntari l-a adus şi pe Vlad Achim, unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti din Liga 1 în prima parte a sezonului, cînd a evoluat pentru Viitorul. Mijlocaşul vine la gruparea ilfoveană din postura de jucător liber de contract. Hagi a renunţat la Achim după ce l-a legitimat pe Pablo De Lucas, care s-a remarcat în Liga 1 la Petrolul.

Tags: