Steaua. Trei stelişti au bătut palma cu Rapid! “Becali a dat OK-ul!”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
31/07/2016, 10:29
Steaua. Trei stelişti au bătut palma cu Rapid! “Becali a dat OK-ul!”

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf se pregăteşte să continuie campania de achiziţii după meciul retur cu Sparta Praga. Condiţia e ca vicecampioana României să elimine echipa din Cehia.

STEAUA. Numai că antrenorul Stelei a făcut şi o listă de plecări, iar trei dintre steliştii de mare viitori au fost acontaţi, verbal, de Rapid. Numai că decizia Ligii Profesioniste de Fotbal a aruncat în aer acordul dintre cele două rivale!

“Steaua şi Rapid ajunseseră la un acord ca Enceanu, Onţel şi Mihalcea să ajungă la clubul din Giuleşti. Toţi erau trimişi împrumut pînă la finalul campionatului dacă LPF îşi dădea acordul ca Rapid să joace în Liga 1”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Pleacă la ACS Poli

STEAUA. Din moment ce Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca ACS Poli Timişoara să fie echipa care înlocuieşte Rapid, direcţia puştilor s-a schimbat radical. Mai mult, chiar ACS Poli a făcut o propunere Stelei pentru ca doi jucători din cei trei să fie împrumutaţi la formaţia de pe Bega.

“Becali şi-a dat acordul ca după meciul cu Sparta să plece mai mulţi tineri de perspectivă pentru a avea jocuri în picioare.

ACS Poli şi-a manifestat intenţia ca Mihalcea şi Enceanu să fie împrumutaţi în Banat pentru un an de zile. Reghecampf este de acord, iar tranzacţia pare să aibă loc fără probleme, mai ales că steliştii îşi dăduseră acordul şi în privinţa Rapidului, care este o rivală”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

Mihalcea, împrumut de 50 milioane euro

STEAUA. Vlad Mihalcea este jucătorul cu cea mai mare clauză de reziliere de la Steaua.  Mihalcea (17 ani) a semnat pe cinci ani cu Steaua şi va putea părăsi echipa înaintea expirării contractului doar dacă i se va plăti clauza de 50 de milioane de euro.

”Mihalcea are clauză de reziliere 50 de milioane de euro! Domnul Becali a pus-o. El a semnat un contract pe încă 5 ani după terminarea junioratului”, a declarat Sorin Paraschiv, impresarul fotbalistului.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×