Fotbal intern

ŢUCUDEAN LA STEAUA, în IMPAS: “Englezii s-au SUCIT”

UPDATE / Anamaria Prodan a vorbit despre situaţia transferului lui George Ţucudean la Steaua. Agentul a declarat că sînt unele disensiuni între cele două lucruri cu privire la suma de transfer:...
20.01.2015 | 18:00
TUCUDEAN LA STEAUA in IMPAS Englezii sau SUCIT
ADVERTISEMENT

UPDATE / Anamaria Prodan a vorbit despre situaţia transferului lui George Ţucudean la Steaua. Agentul a declarat că sînt unele disensiuni între cele două lucruri cu privire la suma de transfer:

“E greu să negociezi cu formaţiile din Anglia. Patronul este un om dificil, vrea să-şi ia banii înapoi pe care i-a cheltuit cu el, zilele astea mergem la Londra. Un pas este făcut, toată lumea a agreat condiţţile, mai puţin acest club. E greu, nu se ştie sută la sută dacă se va rezovla. Se încearcă transfer definitiv, Steaua nu vrea împrumut. Problema este la banii de transfer, pentru că englezii doresc o sumă mai mare faţă de cît s-a oferit iniţial”, a spus Anamaria la Dolcesport.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Impresarul lui George Ţucudean, Pascal Renier, a vorbit despre trecerea atacantului în Ghencea:

“Lucrăm din greu să facem acest transfer. Ştiu că a jucat pentru Dinamo, dar în fotbal se poate întîmpla să joace pentru o rivală, asta e viaţa. Dacă ajunge la Steaua e pentru că vrea să joace, să aibă o şansă, a ales bine. Nu cred că va fi o aşa mare problemă să joace la rivala fostei sale echipe. În acest moment încercăm să încheiem afacerea. Vrea să joace la Steaua, va avea oportunităţi acolo, e important. Steaua este numărul unu în România, pentru orice jucător e mare lucru să joace la echipa lider în clasament, aşa că transferul e ceva benefic pentru el. Vom vedea în cîteva ore sau în ziua următoare dacă vom ajunge la o înţelegere cu Steaua. 

ADVERTISEMENT

Noul antrenor de la Charlton, care l-a antrenat şi la Standard, are o problemă cu Ţucudean şi nu înţeleg de ce. Astfel, clubul îi permite să plece, aşa a apărut posibilitatea unui transfer în cazul său. Acum 2 zile m-au contactat cei de la Steaua, atunci am început discuţiile. Nu ştiu cine pleacă de la Steaua, nu ştiu în locul cui va veni Ţucudean, dacă va veni. Nu mă interesează. Pe mine mă interesează ca jucătorul pe care îl reprezint să îşi găsească o echipă la care să joace. Voi veni şi eu în România alături de clientul meu, dacă ne vom înţelege cu Steaua, atunci cînd va semna. Decizia se ia la nivel de preşedinţi, însă vom vedea. Aşteptăm şi decizia domnului Becali: prima propunere a fost pentru un împrumut pînă la finalul sezonului, astfel că trebuie timp de gîndire pînă să se ia o decizie”, a spus Renier pentru Pro TV.

UPDATE / George Ţucudean şi-a dat acordul pentru a juca pentru Steaua şi va ajunge în Bucureşti pentru a semna un contract pînă în vară. “O să vin împrumut pînă în vară la Steaua. Zilele următoare o să vin la Bucureşti. Azi trebuie să se decidă cluburile asupra opţiunii de cumpărare”, a afirmat George Ţucudean, pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate încă de sîmbătă – vezi detalii – Steaua este aproape de a detona o nouă bombă pe piaţa transferurilor, după înregimentarea lui Tamaş, Gigi Becali dorind să transfere şi un alt “cîine”, George Ţucudean!

BOMBĂ ÎN GUVERN!!! UN MINISTRU A RECUNOSCUT OFICIAL!!! “SUNT HOMOSEXUAL!!!”

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că “transferul este ca şi făcut, fiind doar o chestiune de ore pînă la oficializare!” Gigi Becali a insistat mult în ultimele zile pentru a reuşi mutarea atacantului, care evoluează în Anglia la Charlton, iar negocierile purtate de Anamaria Prodan chiar la Londra, la sfîrşitul săptămînii trecute dau roade!

ADVERTISEMENT

STIAI CE SFANT SE SARBATORESTE AZI? SPUNE/LE LA MULTI ANI APROPIATILOR CARE II POARTA NUMELE!!!

“Gigi Becali îl doreşte acum pe Ţucudean şi are deja un acord de principiu cu englezii pentru un transfer definitiv al fotbalistului şi nu un împrumut, aşa cum s-a discutat la începutul negocierilor”, au precizat surse apropiate patronului Stelei pentru FANATIK.RO!

Clauză de reziliere de 10 milioane de euro!

Mai mult decît atît, tocmai pentru că are mare încredere în potenţialul lui Ţucudean, Gigi Becali doreşte să îi pună în contract atacantului o clauză de reziliere de nu mai puţin de 10.000.000 de euro!

Rămîi pe FANATIK.RO pentru noi amănunte exclusive despre a doua mega lovitură pe piaţa transferurilor pe care Steaua o pregăteşte!

ADI MUTU A AJUNS ÎN FAŢA INSTANŢEI!!! LOVITURĂ TERIBILĂ PRIMITĂ!! A RĂMAS FĂRĂ BANI!!! CE A DECIS INSTANŢA!!!

 Tatăl lui Ţucudean: “Vorbim în 2-3 zile!”

Marius Ţucudean, tatăl atacantului care evoluează în prezent la Charlton a răspuns scurt la întrebările privind transferul fiului său: “Nu vreau să discut acum despre acest transfer, vorbim mai multe în două, trei zile”. Pe marginea acestui subiect, FANATIK.RO a încercat să ia legătura şi cu Gheorghe Cosma, bunicul fostului atacant al lui Dinamo. “Nu doreşte să discute absolut nimic, a primit directive clare din partea familiei să nu abordeze în presă transferul nepotului său la Steaua”, a spus Alexandru Meszar, unul dintre partenerii lui Gheorghe Cosma de la UTA Bătrîna Doamnă, formaţia care activează în Liga a 3-a.

TAMAS STARNESTE PRIMUL SCANDAL LA STEAUA!!! UN OFICIAL A LUAT FOC!!! “NU SE POATE ASA CEVA!!!” DEZVALUIRI INCENDIARE!!!

 A interzis familiei să discute de transferul la Steaua

STEAUA. Şansele ca Ţucudean să îmbrace tricoul roş-albastru din aceasă iarnă sînt foarte mari. Şi, tocmai pentru că-şi doreşte enorm ca transferul să se perfecteze, atacantul le-a interzis celor din familie să discute despre posibilitatea ca el să ajungă la Steaua. “Îi este frică de faptul că mutarea ar putea pica în cazul în care cei din familie s-ar apuca să-şi dea cu părerea. Că dacă ar trăda, că dacă este dinamovist… A dorit să evite astfel de momente, motiv pentru care le-a interzis celor apropiaţi să iasă în mass-media cu declaraţii. Îşi doreşte ca acest trasfer să se facă în linişte”, au punctat sursele FANATIK.RO.

BOMBA DIMINETII!!! ARESTARI SOC LA DNA!!! I-AU SALTAT CU NOAPTEA-N CAP!!!

250.000 de euro pe sezon urmează a fi salariul lui Ţucudean la Steaua

1.3 milioane de euro este cota lui Ţucudean conform site-ului transfermarkt.de

94 de partide a jucat Ţucudean pentru Dinamo. A marcat 24 de goluri

ADVERTISEMENT
Tags: