Carousel hot news

STEAUA. Ţucudean, AVERTIZAT: “Vei avea probleme cu fanii!”

STEAUA. Campioana României l-a împrumutat pe George Ţucudean de la Charlton Athletic pentru o perioadă de un an şi jumătate, cu opţiune de cumpărare. Atacantul va avea la Steaua un salariu de...
31.01.2015 | 00:10

STEAUA. Campioana României l-a împrumutat pe George Ţucudean de la Charlton Athletic pentru o perioadă de un an şi jumătate, cu opţiune de cumpărare. Atacantul va avea la Steaua un salariu de 120.000 de dolari, restul salariului pînă la 700.000 de lire sterline urmînd a fi achitat de gruparea din Championship. Vîrful în vîrstă de 23 de ani a ajuns sub comanda lui Constantin Gâlcă şi este decis să ajungă cît mai rapid titular. “Sper să nu înşel aşteptările, îmi doresc să cîştig trofee şi mă bucur pentru faptul că mă aflu la un club care-mi va uşura această misiune!”, a fost prima reacţie a lui Ţucudean.

Fanii l-au luat deja în colimator

STEAUA. Ţucudean va avea, însă, mult de tras pentru a intra în graţiile suporterilor din Ghencea. Asta pentru că are un trecut dinamovist, iar pe internet circulă un filmuleţ cu atacantul în timp ce adresează injurii la adresa Stelei (vezi detalii). “Ce să caute tragedia asta la noi?! Are 2 goluri în 20 de meciuri iar Keşeru dă gol şi cînd doarme. Priviţi cum ne înjura! Cuţudean, galeria nu te uită cînd înjurai echipa noastră”, a sunat unul dintre mesajele postate de suporterii Stelei. “Să nu-l considerăm pe Ţucudean dinamovist, el e mai degrabă englez, belgian sau orădean”, a încercat să-l “spele” Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei.

galerie-steaua-660x400

“Steaua a făcut bine că l-a luat!”

STEAUA. Degeaba! Şansele ca Ţucudean să intre vreodată în inima suporterilor din Ghencea sînt minime. FANATIK.RO a luat legătura cu Dan Petrescu, fostă glorie a Stelei şi idol pentru majoritarea fanilor grupării roş-albastre. “Ţucudean este un jucător valoros, Steaua a făcut bine că l-a luat. Nu contează unde a jucat înainte. În campionatele puternice nu există probleme cînd un jucător se transferă la o rivală. Dar la noi este altceva. Sînt de părere că Ţucudean va avea mari probleme cu fanii Stelei din cauza trecutului său. Rămîne de văzut ce se va întîmpla. Din păcate, jucătorii români nu sînt crescuţi într-un mediu sută la sută profesionist şi din cauza asta le este greu să se impună în străinătate”, a spus Dan Petrescu pentru FANATIK.RO.

“Bursucul” e păţit

STEAUA. Petrescu ştie ce vorbeşte cînd susţine că Ţucudean va avea probleme cu fanii Stelei. Asta pentru că şi el a simţit pe pielea lui ce înseamnă să accepţi oferta unei rivale. Pentru o scută perioadă, “Bursucul” a antrenat pe Rapid, una dintre rivalele de moarte ale Stelei. Fanii au perceput gestul Petrescu drept o trădare, iar aripa dură a galeriei roş-albastre l-a fluierat şi l-a înjurat pe tehnician ca la uşa cortului cînd acestea venea cu Unirea Urziceni în Ghencea. De asemenea, suporterii Stelei nu pot uita că “Bursucul” a sărutat steagul Rapidului la prima sa partidă în calitate de tehnician al giuleştenilor.

asta-e-motivul-pentru-care-razvan-lucescu-nu-va-antrena-niciodata-la-steaua

94 de partide a jucat Ţucudean pentru Dinamo. A marcat 24 de goluri

6 etape a stat Dan Petrescu pe banca Rapidului

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri