Fotbal intern

STEAUA. TULBURĂTOR! A MURIT criticîndu-i pe Becali şi Rădoi!

STEAUA. Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a lăsat un mare gol atît în politica românească, în show-biz, în literatură, dar şi în lumea fotbalului. ...
15.09.2015 | 00:05
STEAUA TULBURATOR A MURIT criticindui pe Becali si Radoi
ADVERTISEMENT

STEAUA. Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a lăsat un mare gol atît în politica românească, în show-biz, în literatură, dar şi în lumea fotbalului.

Cunoscut ca fiind un fanatic atît al naţionalei, cît şi al  Stelei, Corneliu Vadim Tudor a fost un personaj care a pătruns în anturajul campioanei de pe vremea comunismului, cînd formaţia din Ghencea era controlată de familia Ceauşescu.

ADVERTISEMENT

CUTREMURATOR!!!! ULTIMELE CUVINTE ALE LUI VADIM PE PATUL DE MOARTE!!!

STEAUA. Fost sportiv de performanţă tocmai la Steaua, fondatorul PRM a rămas în permanenţă conectat la evenimentele din culisele clubului din Capitală. Omul politic preciza că el a făcut cunoscut faptul că oficialii Armatei deciseseră construcţia stadionul Ghencea.

“Eu sînt stelist dinainte de naşterea lui Gigi Becali pentru că am avut mulţi militari în familie. În baza sportivă din Ghencea am făcut toate sporturile posibile, inclusiv rugby , iar în 1973, ca tînăr reporter la România Liberă, eu am anunţat în premieră că se va construi un stadion ale echipei Steaua. Mă bucur că am fost naşul acelui stadion, pe care Gigi Becali l-a pierdut”, declara “Tribunul.

ADVERTISEMENT

Becali i-a spulberat visul

STEAUA. Rămas alături de Steaua şi dupăa schimbarea puterii, Vadim Tudor şi-a folosit cunoştinţele politice, dar şi experienţa, pentru a-l ajuta pe actualul patron al Stelei, Gigi Becali, de a intra în Parlamentul European. În schimb, Vadim a precizat public că doreşte să i se împlinească un vis: să devină preşedinte, fie şi onorific, al Stelei. Dorinţă rămasă neonorată.

AZI E MARE SARBATOARE!!! ZECI DE MII DE ROMANI ISI SERBEAZA ONOMASTICA!!!

 “Eu sînt în Comisia de politică externă a Parlamentului European şi l-am băgat şi pe Gigi acolo pentru că Steaua este un brand. Mă aştept să fiu preşedinte onorific sau ceva de genul, să am autoritatea să reprezint Steaua. Va fi o dramă mare, românii nu mai au nicio bucurie”, a spus Vadim Tudor.

ADVERTISEMENT

A murit criticînd Steaua

STEAUA. Ultimele cuvinte lăsate de Corneliu Vadim tudor fotbalului românesc au fost, evident, despre Steaua, fostul scriitor, jurnalist, politician şi om de fotbal criticîndu-i atît pe Gigi Becali şi Mirel Rădoi pentru contraperformanţele reuşite de Steaua în acest început de sezon.

CAND SI UNDE VA FI INMORMANTAT CORNELIU VADIM TUDOR! TOATE DETALIILE

“Doar fotbalul ne-a mai rămas! Din păcate, Steaua nu joacă nimic. Nu e o palidă umbră, e un schelet consteliv a ceea ce a fost Steluţa noastră odinioară. Dacă pierde şi calificarea asta şi încununează un parcurs jenant pentru fotbalul românesc, atunci Gigi Becali trebuie alungat cu şuturi în partea cu care gîndeşte, cu partea dorsală. El vrea să ia totul pe japcă, pe alba-neagră. Dacă vă place ce joacă Steaua noastră, înseamnă că eu nu mă pricep la fotbal”. era ultimul dialog pe care Vadim l-a avut cu reporterii.

ADVERTISEMENT

L-a regretat pe Tamaş

STEAUA. În momentul în care echipa antrenată de Mirel Rădoi a fost învinsă de Trencin, Corneliu Vadim Tudor a prezis decăderea fără oprire a campioanei. Cauza care a dus echipa în acest punct a fost, credea “Tribunul”, despărţirea de Gabriel Tamaş. “A vrut el, proaspăt eliberatul (că doar e scriitor!) să-l ungă antrenor pe finul lui? L-a uns! Cine era să-i stea împotrivă, Viorel Hrebenciuc (tot cu un picior în puşcărie) şi Viorel Păunescu (a împlinit, recent, 80 de ani, să trăiască)?! Niminea.

VEZI VIDEO DE COLECŢIE CU VADIM LA STEAUA

Numai că Mirel nu e antrenor. Nu numai că n-are licenţa necesară, dar el n-a antrenat, niciodată, nimic.

Cheia succesului din Slovacia a fost prezenţa lui Tamaş ca stîlp al apărării. Cheia eşecului din România a fost eliminarea, brutală, a lui Tamaş din lot.

Nimeni nu-i atît de naiv să creadă că foarte crudul Rădoi şi-a permis o asemenea măsură radicală de capul lui. E clar că ordinul l-a dat naşul. Care, probabil, vrea să facă o echipă din călugării de la Muntele Athos. În poartă: Varsarafie. Fundaşi: Pafruntie, Nectarie, Macarie, Sofronie”, era de părere, sub forma unui editorial, Vadim Tudor.

“Cînd eram închis, Vadim a fost în vizită la mama şi s-a interesat de starea ei. Un gest frumos! Vadim era un om sufletist, nu ţinea mînia. Eu nu îi datorez nimic lui Vadim”

Gigi Becali, patron Steaua

ADVERTISEMENT