Carousel hot news

STEAUA. “Uitaţi-mă pe mine în ceea ce priveşte Steaua!”

STEAUA. Mihai Stoichiţă este un potenţial înlocuitor al lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Stelei. Tehnicianul a declarat că nu Rădoi este de vină pentru parcursul dezastruoas al Stelei, ci...
21.08.2015 | 15:16
STEAUA.

STEAUA. Mihai Stoichiţă este un potenţial înlocuitor al lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Stelei. Tehnicianul a declarat că nu Rădoi este de vină pentru parcursul dezastruoas al Stelei, ci jucătorii.

STEAUA. “Îmi pare sincer rău de Mirel. Asta e soarta antrenorilor. Peste tot. Mai ales că Mirel are cele mai puţine păcate pentru ce s-a întîmplat la Steaua. Principalii vinovaţisînt jucătorii, am văzut înainte de meciul cu Rosenborg tot felul de declaraţii, că ne mobilizăm, că facem, că dregem, iar pe teren n-am mai văzut nimic. Acolo, la jucători e problema Stelei, în nici un caz la Rădoi”, a spus “Lippi” la o televiziune de sport.

STEAUA. PĂRĂSIT de toţi! Un SINGUR om i-a mai rămas ALĂTURI

STEAUA. Şi a continuat cu o amintire din momentul în care a fost numit antrenor la Steaua de către Gigi Becali în 2009, după italianul Cristiano Bergodi: “Venisem la echipă după Bergodi şi jucătorii s-au dus la hotel, la Bergodi, cu Petre Marin în frunte, pe care eu îl iubesc foarte mult, ca să îi spună că le pare foarte rău că a fost demis. Iar eu atunci i-am strîns după aia şi i-am întrebat de ce nu au jucat nimic cu Sheriff Tiraspol pe teren ca să-l ajute mai bine. Acolo, pe teren, aratră jucătorii cît ţin la antrenor”.

STEAUA. „Gigi o să se îmbolnăvească din cauza Stelei. Îl conving eu să vîndă”

STEAUA. Întrebat de eventualitatea revenirii sale pe banca tehnică a Stelei, Mihai Stoichiţă a dat un răspuns neaşteptat: “Uitaţi-mă în ceea ce priveşte Steaua acum. Probabil că nu aş prelua Steaua acum dacă mi s-ar propune. Nici un antrenor care priveşte la TV şi îl vede pe Gigi, nu ar putea avea nici un dubiu asupra viitorului său dacă ar ajunge la Steaua”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri