STEAUA. “Uitaţi-mă pe mine în ceea ce priveşte Steaua!”

Silviu Ghering   
în Fotbal intern
21/08/2015, 15:16
STEAUA. “Uitaţi-mă pe mine în ceea ce priveşte Steaua!”

STEAUA. Mihai Stoichiţă este un potenţial înlocuitor al lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Stelei. Tehnicianul a declarat că nu Rădoi este de vină pentru parcursul dezastruoas al Stelei, ci jucătorii.

STEAUA. “Îmi pare sincer rău de Mirel. Asta e soarta antrenorilor. Peste tot. Mai ales că Mirel are cele mai puţine păcate pentru ce s-a întîmplat la Steaua. Principalii vinovaţisînt jucătorii, am văzut înainte de meciul cu Rosenborg tot felul de declaraţii, că ne mobilizăm, că facem, că dregem, iar pe teren n-am mai văzut nimic. Acolo, la jucători e problema Stelei, în nici un caz la Rădoi”, a spus “Lippi” la o televiziune de sport.

STEAUA. PĂRĂSIT de toţi! Un SINGUR om i-a mai rămas ALĂTURI

STEAUA. Şi a continuat cu o amintire din momentul în care a fost numit antrenor la Steaua de către Gigi Becali în 2009, după italianul Cristiano Bergodi: “Venisem la echipă după Bergodi şi jucătorii s-au dus la hotel, la Bergodi, cu Petre Marin în frunte, pe care eu îl iubesc foarte mult, ca să îi spună că le pare foarte rău că a fost demis. Iar eu atunci i-am strîns după aia şi i-am întrebat de ce nu au jucat nimic cu Sheriff Tiraspol pe teren ca să-l ajute mai bine. Acolo, pe teren, aratră jucătorii cît ţin la antrenor”.

STEAUA. „Gigi o să se îmbolnăvească din cauza Stelei. Îl conving eu să vîndă”

STEAUA. Întrebat de eventualitatea revenirii sale pe banca tehnică a Stelei, Mihai Stoichiţă a dat un răspuns neaşteptat: “Uitaţi-mă în ceea ce priveşte Steaua acum. Probabil că nu aş prelua Steaua acum dacă mi s-ar propune. Nici un antrenor care priveşte la TV şi îl vede pe Gigi, nu ar putea avea nici un dubiu asupra viitorului său dacă ar ajunge la Steaua”.

 

Închide ×