Fotbal intern

STEAUA. Ultimă oră! Anunţ oficial: 7 transferuri, 3 sînt de la Trencin!

STEAUA. Finanţatorul "roş-albaştrilor", Gigi Becali, a vorbit despre situaţia celor doi jucători de la Astra: Denis Alibec şi William De Amorim....
28.07.2015 | 00:00
STEAUA Ultima ora Anunt oficial 7 transferuri 3 sint de la Trencin
ADVERTISEMENT

STEAUA. Finanţatorul “roş-albaştrilor”, Gigi Becali, a vorbit despre situaţia celor doi jucători de la Astra: Denis Alibec şi William De Amorim.

Acesta a dezvăluit că săptămîna următoare vor mai semna încă 2 jucători şi va începe negocierile pentru trei fotbalişti de la Trencin.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Zi DECISIVĂ pentru Rădoi! Ce LOVITURĂ i se pregăteşte

…despre Alibec şi William De Amorim: “Eu am spus că îi iau pe Alibec şi De Amorim după meciul de miercuri, dar doar dacă cîştigăm cu 2-0 şi sîntem siguri de calificare.

STEAUA. GALERIE FOTO! Cît de frumoasă este soţia lui Mirel Rădoi

Eu aşa cred că o să se întîmple. Dacă o să cîştigăm cu 1-0, atunci o să mai amîn o săptămînă.O să ajungem la un acord şi cu ei, au mai renunţat la o sumă din salariu.”

ADVERTISEMENT

STEAUA. “Roş-albaştrii” şi-au fixat strategia pentru meciul cu Partizan

…despre următoarele transferuri: “În cîteva zile vor mai veni încă 2 jucători, este sigur. Unul este atacant, iar celalaltă mijlocaş central. Sînt jucători străini, îi cunoaşte Mirel, eu nu ştiu nimic despre ei.

STEAUA. “Dacă nu trece de Partizan, poate intra în FALIMENT!”

Mai discutăm cu încă 3 jucători de la Trencin, dar totul depinde de calificare. De la Trencin vreau un mijlocaş central, un mijlocaş stînga şi un atacant (Jairo, Wesley şi Bero). Vreau să negociez în bloc, pentru toţi trei”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

400.000 de euro este cota lui Jairo de Macedo da Silva, conform transfermarkt.com

325.000 de euro este cota lui Matus Bero, conform transfermakrt.com