Carousel hot news

STEAUA. Ce LOVITURĂ! Conturi blocate? Sînt EXECUTAŢI!

STEAUA. Clubul patronat de Gigi Becali trece prin momente extrem de delicate! La doar cîteva luni după ce a pierdut sigla, oficialii din Ghencea s-ar putea trezi cu conturile clubului blocate....
Autor: Răzvan Scarlat | 29.01.2015 | 13:49
STEAUA. Ce LOVITURĂ! Conturi blocate? Sînt EXECUTAŢI!

STEAUA. Clubul patronat de Gigi Becali trece prin momente extrem de delicate! La doar cîteva luni după ce a pierdut sigla, oficialii din Ghencea s-ar putea trezi cu conturile clubului blocate. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a cerut, în instanţă, încuviinţarea executării silite a Fotbal Club Steaua Bucureşti din cauza unor datorii, iar, conform unor surse judiciare, astfel de cereri sînt aprobate de la primul termen, avînd ca baza decizii executorii ale instanţelor.

UN AN DE LA TRAGEDIA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE TRAGICĂ!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!!

CNADR a depus mai multe cereri prin care solicită recuperarea unor sume, şi, în aceste condiţii, activitatea clubului Steaua este pusă în pericol. Cele mai mai multe procese sînt intentate la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti. Dacă instanţa va încuviinţa multitudinea de cereri pentru blocarea conturilor, prin poprire, Gigi Becali şi Steaua nu vor mai putea efectua plăţi din conturile sale!

IN SFARSIT!! I SE FACE DREPTATE!!! CAZUL Gigi Becali, PE MASA UNIUNII EUROPENE!!!

11

S-A DECIS!!! E OFICIAL!!! CAND IESE GIGI BECALI DIN PUSCARIE!!! ANUNTUL BOMBA!!!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!