STEAUA. EXCLUSIV! Tragedie fără margini: I-a MURIT soţia de cancer

UPDATE 13:30 / Preşedintele de imagine a Stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit despre tragedia prin care trece Viorel Turcu. "Îmi pare rău. Această veste este adevărata. Ştiam de suferinţa prin care trece doamna Camelia, dar nu mă aşteptam să se întîmple asta. Am aflat în această dimineaţă că a decedat, iar apoi am luat legătura cu LPF şi FRF şi am primit asigurări că vor face tot ce se poate pentru Viorel Turcu. Am vorbit şi cu domnul Becali şi a asigurat că îl va ajuta cu  absolut orice este nevoie pe Turcu", a spus Helmuth Duckadam pentru FANATIK.RO.

Gheorghe Pena a vorbit pentru FANATIK.RO despre tragedia prin care trece Viorel Turcu, fostul său coechipiere. "Sînt marcat de această veste. În ultima lună mă duceam de cîte 3 ori pe săptămînă cu soţia mea la spital la Camelia. Ultima dată cînd am vorbit cu dînsa a fost acum 2 zile, vedeam că se simte rău, dar eu speram că o să scape de această boală."

..................................

Drama lui Viorel Turcu, fost campion al României cu FC Argeş, Dinamo şi Steaua, nu se mai opreşte.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Fostul fotbalist are ambele picioare amputate din cauza unor infecţii, iar acum a mai fost pus la încercare de greutăţile vieţii. Soţia sa, Camelia (52 ani) a primit în urmă cu ceva timp un verdict dur din partea medicilor.

Soţia sa a murit în această dimineaţă

Cea care a stat alături de fostul atacant al Stelei a făcut un set de analize şi a primit un diagnostic grav: Camelia suferea de CANCER.

Conform surselor FANATIK, Camelia Turcu nu a rezitat mult timp în lupta cu teribila boală, iar astăzi, 19 octombrie, la ora 07:51, soţia lui Turcu a decedat la Spitalul Militari.

Gigi Becali i-a sărit în ajutor

Drama lui Viorel Turcu a ajuns şi la urechile finanţatorului Stelei, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera nu a ezitat nici un moment şi i-a promis fostului jucător al "roş-albaştrilor" că va avea parte de toată susţinerea sa.

"Gigi Becali a aflat în această dimineaţă şi a hotărît să se implice. I-a promis că o să îl ajute cu absolut tot ceea ce este necesar şi o să îi pună la dispoziţie orice sumă", au spus sursele FANATIK.RO.

Becali şi Dică i-au dat bani pentru proteze

Povestea de viaţă a lui Viorel Turcu este tulburătoare. Fostul fotbalist are ambele picioare amputate din cauza unor infecţii. Piciorul drept i-a fost amputat în august 2011, iar cel stîng în 2008.

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA MAI MULTE POZE CU VIOREL TURCU

Viorel Turcu a apelat la finanţatorul Stelei, Gigi Becali, pentru proteza de la piciorul drept, iar pentru cealaltă proteză au contribuit cu bani Silviu Prigoană, Nicolae Dică şi Mircea Minea.

"O să îi dau eu 10 milioane pe lună de la clubul Steaua  ca să pot să îl ajut pe acest om. Îi dau o rentă viageră, dacă aşa se spune, o să fac un contract. Asta pot să fac eu", spunea Gigi Becali.

Hoţii au înercat să-i fure banii de proteze

Viorel Turcu a trecut prin momente incredibile şi în momentul în care a fost la un pas să fie prădat de hoţi.

Hoţii au înercat să-i fure banii pe care îi primise sub formă de donaţie de la LPF, pentru a-şi schimba protezele. Turcu a fost ajutat de LPF cu o donaţie de 2.400 de euro, iar hoţii care au aflat despre acest lucru de la televizor i-au făcut o "vizită" fostului fotbalist.  Aceştia au aşteptat momentul în care Viorel Turcu a plecat de acasă, dar nu au reuşit să ajungă la bani.

"Soţia mea a auzit că se forţa uşa. Noroc că a fost acasă, bine că n-a deschis. A început să ţipe şi a văzut doi tipi care au fugit pe scări. Cînd am venit acasă, soţia era disperată, tremura toată. Nici nu vreau să mă gîndesc la ce se putea întîmpla", spunea Viorel Turcu în urmă cu un an.

Viorel Turcu a avut 7 selecţii la echipa naţională, marcînd un gol. În Liga 1 a jucat pentru FC Argeş, Steaua, Dinamo şi FC Olt. Cu primele 3 echipe reuşind să cîştige cîte un titlu.

 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004