STEAUA. UMILINŢA MAXIMĂ! ARDE Facebook-ul! Ce au scris suporterii stelişti şi dinamovişti pe reţelele de socializare

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
17/08/2016, 14:50
STEAUA. UMILINŢA MAXIMĂ! ARDE Facebook-ul! Ce au scris suporterii stelişti şi dinamovişti pe reţelele de socializare GALERIE FOTO

Steaua a fost umilită de Manchester City în prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor. Însă imaginea meciului a fost la început cînd dinamoviştii au pus la cale o coregrafie şi 15.000 de fani stelişti au participat fără voie:“Doar Dinamo Bucureşti” 

Imediat, internetul a fost împînzit de reacţii din ambele tabere de suporteri. Ultrasii Stelei încearcă să se detaşeze de incidentul ruşinos: “FCSB nu e Steaua!”

1

Ultras Steaua 1947, o pagină de Facebook cu 12.000 de fani a scris: “Cu cine vă războiţi voi? Cu ce galerii vă arătaţi supremaţia? Aţi găsit momentul perfect să vă lingeţi rănile pentru umilinţele din trecut. Sînteti prea penibili pentru fenomenul ăsta. Toată viaţa voastră aţi stat în umbra noastră, iar prin acţiunile astea aţi refulat toată frustrarea şi chinurile prin care ati trecut.” 

2

Pagina de Facebook “Urasc Dinamo” (34.000 de fani) a postat o fotografie în care apare mesajul “Mi-e dor de Steaua.”

urasc

Printre dinamovişti e sărbătoare. “Doar Dinamo Bucureşti! Istoria ultra’ o scrie noi, voi doar asistaţi”, au scris dinamovistii pe pagina de Facebook Ultras Tei Dinamo Bucuresti (18.000 de fani).

ultras

Peluza Catalin Hildan Dinamo (96.000 de fani) a avut mesajul: “Ce avem noi aici? Ce au văzut fetele de aur?” 

pel

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×