STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. EXCLUSIV. Asta e firma care a regizat coregrafia!

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Fanii lui Dinamo au oferit o aroganţă maximă rivalilor de-o viaţă. În jur de 15.000 de suporteri ai formaţiei roş-albastre au îmbrăcat tricourile care au format mesajul “Doar Dinamo Bucureşti”.

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Cum s-a ajuns aici? Gigi Becali a fost vizitat de mai mulţi suporteri ai lui Dinamo, cu doar cîteva zile înainte de partida Steaua – City. ”Lasă-ne să-ţi facem coregrafia. De ce numai ăia de la Dinamo să fie mereu lăudaţi pentru spectacolul pe care-l fac în tribune? Uite, am găsit o firmă din Germania care se ocupă de aşa ceva. Patronul este român stabilit acolo şi e stelist”, au fost cuvintele “cîinilor”.

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Atît i-a trebuit lui Gigi să audă. A fost convins pe loc de fanii lui Dinamo. Care i-au arătat latifundiarului şi site-ul firmei, semn că totul este ok. FANATIK.RO vă prezintă, în exclusivitate, cine este firma care l-a făcut pe patronul Stelei să-şi frece mîinile de bucurie.

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Firma care i-a luat ochii lui Becali se numeşte Coreostil. Datele de contact sînt următoarele: Schimitt. F Laurentiu Adresse: Flossaustrasse 100, Furth 90763 Büro: +49015207373103 Mobil: +4915145484272.

Unul dintre numere este nealocat, iar altul nu poate fi contactat. Semn că este o firmă fantomă. De asemenea, site-ul nu poate fi accesat sub nici o formă. Coreostil mai are filiale inclusiv în Koln.