STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Presa internaţională, despre coregrafia de la meci: “Umilită de două ori”

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
17/08/2016, 14:48
STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Presa internaţională, despre coregrafia de la meci: “Umilită de două ori”

Steaua a fost umilită de Manchester City în prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor, iar coregrafia pusă la cale de dinamovişti la care au participat fără voie 15.000 de stelişti a făcut înconjurul lumii. 

Site-uri importante de ştiri din Anglia, Italia şi SUA au scris despre ironia rivalilor la adresa Stelei.

The Guardian: “Coregrafia Stelei, sabotată de fanii dinamovişti”

Aşteptînd nerăbdător vizita echipei lui Pep Guardiola, Gigi Becali a aprobat o coregrafie pe Arena Naţională în care să fie marcat 30 de ani de la cîştigarea Ligii Campionilor. Cu toate acestea, înainte de startul partidei, cînd spectatorii au dezvăluit “surpriza”, toţi au văzut că scrie “Doar Dinamo Bucureşti”.

Mai mult, seara începută rău s-a încheiat dezastruos pentru Steaua, care a suferit cea mai categorică înfrîngere pe teren propriu din istoria participării în cupele europene

Gazzetta.it: “Dublă umilinşă pentru Steaua” 

A fost o seara de răsunet pe Arena Naţională, însă nu ne referim la scor, ci la ce s-a întîmplat în tribune. Fanii rivalei Dinamo s-au infiltrat pe stadion şi au modificat coregrafia. Iar acesta a fost rezultatul.

Cînd o parte din public a dezvăluit coregrafia, a fost rumoare pe stadion. Nu avea nicio legătură cu sărbătorirea performanţei din 1986, ci a fost o umilinţa pentru fanii Stelei, într-o seara încheiată şi mai trist pentru ei, după cele 5 goluri primite de la Manchester City”

Fox: “Fanii Stelei, trollaţi într-un mod perfect de rivali”

“Steaua a fost spulberată de Manchester City, însă Dinamo a avut grijă să fie umilită încă de dinaintea partidei. Un grup de fani dinamovişti a mers la conducerea Stelei şi s-a oferit să ajute cu coregrafia. Totul bine pînă acum, nu? Deloc.  Cînd suporterii s-au îmbrăcat cu vestele, se putea citi “Doar Dinamo””


Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×