STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Steliştii, ŞOCAŢI! “Credeam că nu citesc bine!”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
17/08/2016, 14:49
STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Steliştii, ŞOCAŢI! “Credeam că nu citesc bine!”

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Edward Iordănescu, fostul antrenor al Stelei şi al Pandurilor a comentat coregrafia apărută la meciul dintre Steaua şi Manchester City, cînd suporterii dinamoviştilor au afişat pe întreaga tribună a II-a mesajul ”Doar Dinamo Bucureşti”.

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. “Dacă mă iau după ce am citit, mă refer la scenariul pe care l-au pus la punct, trebuie să fii diabolic să faci aşa ceva. E o lovitură sub centură. Cred că va rămîne în istorie mult timp. Cred că dacă galeria Stelei era la stadion, nu se mai întîmpla acest lucru. Eu am fost pe stadion şi cînd am citit prima dată am crezut că nu văd bine”, a adăugat Iordănescu.

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Iordănescu a dezvăluit şi jucătorii care au reuşit să se ridice la nivelul confruntării, în viziunea sa. “Mie mi-au plăcut doi jucători, e vorba de Niţă şi Tamaş. Portarul a avut intervenţii fantastice, iar la Gabi se vedea că are experienţă. Nu se pierdea în faţa jucătorilor lui City”, a declarat Edward Iordănescu.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×