Fotbal intern

STEAUA. Antrenorul, umilit de Bourceanu! Dialog HALUCINANT!

STEAUA. Alexandru Bourceanu a devenit persona non grata pentru Constantin Gâlcă. Între mijlocaş şi tehnician există o ruptură iremediabilă, iar războiul rece dintre cei doi a început încă...
19.03.2015 | 00:07
STEAUA Antrenorul umilit de Bourceanu Dialog HALUCINANT

STEAUA. Alexandru Bourceanu a devenit persona non grata pentru Constantin Gâlcă. Între mijlocaş şi tehnician există o ruptură iremediabilă, iar războiul rece dintre cei doi a început încă de anul trecut ( vezi detalii). De atunci, antrenorul nu ratează nici o ocazie să-i arate fotbalistului cine este şeful în vestiar. Bourceanu nu a fost inclus în lot de Gâlcă pentru partida cu Ceahlăul, în locul său fiind preferaţi Breeveld şi Enceanu. Mijlocaşul a revenit la Bucureşti şi s-a antrenat normal în Ghencea alături de fotbaliştii care nu au prins lotul pentru partida cu moldovenii.

Război între Bourceanu şi Gâlcă după Steaua – Pandurii

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, mijlocaşul a devenit, în ultimele zile, extrem de recalcitrant. Atît în relaţiile cu colegii, cît şi cu persoanele din staff. Gâlcă şi Bourceanu au avut o ceartă putenică după partida cu Pandurii, după ce tehnicianul i-a reproşat jucătorului anumite chestii de ordin tactic. “Tot mie îmi spargi oalele în cap? După ce că sînt rezervă, pe mine mă găseşti vinovat? Dacă ai ceva personal cu mine, atunci mai bine îmi spui în faţă. Am intrat abia în minutul 53”, a fost una dintre replicile lui Bourceanu. Tupeul mijlocaşului l-a enervat la culme pe tehnician, care a decis să-l excludă din lot.

I-a răspuns dur şi lui Roşu

STEAUA. Nu însă doar episodul de la Tîrgu Jiu l-a determinat pe tehnician să ia o asemenea decizie. Conform surselor FANATIK.RO, Gâlcă a fost martorul unui schimb de replici între Bourceanu şi Roşu, care i-a confirmat faptul că mijlocaşul este cu nervii la pămînt şi că trebuie trecut pe linie moartă. La una dintre şedinţele de antrenament, “secundul” lui Gâlcă a avut “tupeul” să-i reproşeze o fază mijlocaşului, moment în care situaţia a degenerat. Bourceanu a început să vocifereze, după care a strigat către Roşu: “Lasă-mă în pace! Ce, ai fost şi tu fotbalist ca să comentezi la mine?!”.

“Am jucat şi eu prin Spania, pe la echipa naţională…”

STEAUA. Colaboratorul lui Gâlcă a rămas surprins de reacţia elevului său, însă a avut puterea să-i răspundă. “Dacă am fost fotbalist?! Nu ştiu… Am jucat şi eu prin Spania, pe la echipa naţională… Nu ştiu ce să zic!”, a fost reacţia, calmă, dar ironică a lui Roşu. Gâlcă a asistat la toată scena şi a luat decizia să-l ţină pe Bourceanu în afara lotului cu fiecare ocazie care i se va ivi. Iar primul moment a fost partida cu Ceahlăul, cînd mijlocaşul a fost adus la Bucureşti chiar de “prietenul” Roşu.

50 partide a jucat Roşu în Primera Division

5 goluri în 38 de partide a reuşit Roşu pentru echipa naţională

12 partide a jucat Bourceanu pentru Trabzonspor

26 partide a jucat Bourceanu pentru echipa naţională, fără să marcheze

GIGI BECALI. Ultima oră! DECIZIE ŞOC din puşcărie! “Renunţ la ea!”

Un condamnat în Dosarul Transferurilor, în stare gravă: “O ia RAZNA! Nu înţelegi nimic din ce spune!”

STEAUA. Fanii, iar în tribune! Au pus o condiţie: “Să joace acolo!”

Tags: