STEAUA. Sumă RECORD încasată de Becali după umilinţa cu City!

STEAUA. Umilinţa administrată Stelei de Manchester City la Bucureşti, pe Naţional Arena, îi oferă şi motive de satisfacţie patronului stelist, Gigi Becali. Jocul împotriva lui Silva, Stones şi Kun Aguero i-au adus în conturi latifundiarului din Pipera o sumă enormă!

STEAUA. Cele 90 de minute ale partidei disputate de Niţă şi Adi Popa împotriva colosului din Manchester peste 5 milioane de euro. Iar 3 milioane din această sumă este asigurată de forul suprem al fotbalului european, care a premiat echipa stelistă pentru accederea în Europa League. Mai mult, la aceşti bani, proveniţi din market pool, se mai pot adăuga alţi 3 milioane dacă Astra nu se califică în detrimentul lui West Ham.

1,8 milioane euro din bilete

STEAUA. Conform surselor autorizate FANATIK.RO, Becali a mai adăugat la suma oferită de UEFA încă aproximativ 1,8 milioane euro numai din vînzarea biletelor. "A fost o reţetă de succes! Guardiola, dar şi preţul accesibil la tichete au făcut ca stadionul să fie plin", au precizat persoanele din conducerea stelistă.

Interesul televiziunilor pentru turul din play-off-ul Ligii Campionilor i-a mai adus lui Becali încă 500.000 euro, bani cu care patronul Stelei a ajuns la 5,3 milioane euro cîştigaţi doar din această partidă.