Carousel hot news

“Steaua a găsit clemenţă la UEFA, dar noi nu”

Jan Urban, tehnicianul de la Legia, a acordat un interviu pentru presa poloneză, în care a spus răspicat că "roş-albaştrii" au scăpat uşor în dosarul de corupţie judecat de Comisia de...
27.08.2013 | 13:20
ADVERTISEMENT

Jan Urban, tehnicianul de la Legia, a acordat un interviu pentru presa poloneză, în care a spus răspicat că “roş-albaştrii” au scăpat uşor în dosarul de corupţie judecat de Comisia de Disciplină a forului continental. Decizia UEFA, de a menţine închisă celebra peluză “Żyleta”, l-a nemulţumit pe Urban, care se simte privat pe nedrept de un avantaj important.

Închizîndu-ne peluza, şansele nu mai sînt echitabile din punctul meu de vedere. Steaua a avut probleme şi risca excluderea, din ce am înţeles. A fost judecată de UEFA şi a găsit clemenţă acolo, dar noi nu. Din informaţiile mele, cei din galerie nici nu vor veni la meci, vor sta în preajma stadionului”a spus Urban. “Ei sînt inima noastră, altceva era cu ei alături. Nu ne afecta nouă jocul, dar cu siguranţă că l-ar fi afectat pe al adversarilor, care ar fi fost timoraţi sub asemenea presiune. Şi ei au arătat că au un public frumos la Bucureşti, dar atmosfera lor nu poate fi comparată cu a noastră. Steaua are, în contextul dat, un avantaj “, a spus tehnicianul pentru futbolnews.pl.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri