Carousel hot news

STEAUA. Gâlcă mai pierde un titular! E dorit în Ucraina

STEAUA. Unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei din acest sezon, Andrei Prepeliţă, este dorit de formaţia Dnipro din Ucraina, cea care în acest moment se bate le titlu cu Dinamo Kiev şi...
Autor: Daniel Vlad | 14.11.2014 | 13:32

STEAUA. Unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei din acest sezon, Andrei Prepeliţă, este dorit de formaţia Dnipro din Ucraina, cea care în acest moment se bate le titlu cu Dinamo Kiev şi Şahtar. Internaţionalul clubului din Ghencea a intrat în ultimele şase luni de contract cu Steaua şi nu a primit încă nici o propunere de prelungire a contractului cu cel mai titrat club din fotbalul românesc.

STEAUA Jucătorii Stelei sînt în acest moment la mare căutare, mai ales cei care mai au puţin şi intră în ultimele şase luni de contract.Printre aceştia se numără şi Andrei Prepeliţă. Valeriu Argăseală a oferit explicaţii zilele trecute despre situaţia fostului căpitan al Universităţii Craiova. “Prepeliţă a avut un sezon foarte bun. El nu a primit momentan o ofertă de prelungire de conract, dar vom discuta şi cu el în cel mai scurt timp posibil“, a dezvăluit preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Ucrainenii au pus ochii pe Andrei Prepeliţă

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că mijlocaşul este aproape de un transfer importat în Ucraina. “De situaţia lui Prepeliţă s-au interesat în ultimul timp cei de la Dnipro. Au vrut să afle cine este impresarul lui şi care este situaţia sa contractuală. Am înţeles că oficialii acestei echipe vor să vină la Bucureşti să îl urmărească pe Prepeliţă la cîteva partide, una dintre ele urmînd să fie cea cu Dinamo Kiev din Europa League”, a mărturisit pentru FANATIK.RO un apropiat al fotbalistului.

FC Dnipro Dnipropetrovsk v PSV Eindhoven - UEFA Europa League

Mititelu a refuzat 800.000 de euro de la Gigi Becali

STEAUA. Andrei Prepeliţă s-a transferat la Steaua în vara anului 2011 din postura de jucător liber de contract. Interesant este faptul că, înainte de această mutare, Gigi Becali îi oferise lui Adrian Mititelu suma de 800.000 de euro pentru transferul jucătorului, dar a fost refuzat de omologul său din Bănie. După ce Ştiinţa a fost dezafiliată şi jucătorii au fost declaraţi liberi de contract, Prepeliţă a ajuns la echipa lui Becali fără ca acesta să îi mai plătească vreun ban lui Mititelu.

prepe-steaua

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!