Carousel hot news

STEAUA. Un antrenor acuză: “Nu poţi să ai relaţii de joc cînd SCHIMBI atîţia fotbalişti”

STEAUA. Antrenorul cu care Steaua a cîştigat toate trofeele interne sezonul trecut, Costel Gâlcă, a găsit cauza ratărilor Stelei în prima parte a actualului sezon....
06.09.2015 | 15:06
STEAUA. Un antrenor acuză:
ADVERTISEMENT

STEAUA. Antrenorul cu care Steaua a cîştigat toate trofeele interne sezonul trecut, Costel Gâlcă, a găsit cauza ratărilor Stelei în prima parte a actualului sezon.

FOTO. Ce LOVITURĂ! Cu cine A SEMNAT Cristi Săpunaru! E oficial

STEAUA. “A fost o perioadă grea, cu multe schimbări, iar clubul Steaua trebuia să ia în calcul aceste lucruri, pentru că nu e uşor să schimbi mulţi jucători şi să faci o echipă competitivă într-o lună sau nici măcar o lună. Nici nouă nu ne-a fost uşor anul trecut”

FOTO / BREAKING NEWS! UPDATE. PRIMARUL OPRESCU, SCOS ÎN CĂTUŞE! TRIBUNALUL JUDECĂ ARESTAREA

STEAUA. “Mie, personal, îmi pare rău că nu s-au calificat, pentru că era important şi pentru club, şi pentru jucători, pentru staff, pentru fotbalul românesc. Au avut şansa lor să se califice”

ADVERTISEMENT

Keşeru, DESFIINŢAT de un fost golgheter. SOLUŢIA pentru meciul cu Grecia

STEAUA. “Echipa trebuia făcută din iarnă şi apoi să mai iei un jucător, doi. Nu poţi să ai relaţii de joc cînd schimbi atîţia fotbalişti. E riscul prea mare. E greu să te duci cu atît de mulţi jucători noi şi să te califici. Poate să îţi iasă, poate să nu îţi iasă”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri