Carousel hot news

STEAUA. Un fost jucător stelist pune tunurile pe arbitrul Istvan Kovacs

STEAUA. Fostul stelist, Sorin Paraschiv a declarat că îl consideră pe Kovacs fără valoare şi spune că este imposibil să nu acorzi cartonaşul roşu atunci cînd vezi un jucător plin de sînge...
Autor: Mirela Apostol | 29.10.2014 | 17:57
STEAUA. Un fost jucător stelist pune tunurile pe arbitrul Istvan Kovacs

STEAUA. Fostul stelist, Sorin Paraschiv a declarat că îl consideră pe Kovacs fără valoare şi spune că este imposibil să nu acorzi cartonaşul roşu atunci cînd vezi un jucător plin de sînge şi cu probleme la faţă. În acelaşi timp cere suspendarea arbitrului pentru o perioadă lungă de timp.

Am văzut faza cu Rusescu, era chiar în spatele lor şi nu avea cum să observe lovitura, dar îl vezi pe Rusescu care are probleme la faţă, plin de sînge, nu ai cum să nu acorzi roşu. Părerea mea este că ar trebui suspendat foarte mult timp. Chiar am văzut că Federaţia l-a premiat şi l-a urcat pe locul 2 pe lista UEFA. Ar trebui coborît şi pus pe tuşă foarte mult timp. Eu cred că a greşit neintenţionat, este un arbitru care nu are valoare, nu putem să îl acuzăm pe Kovacs că face favoruri altor cluburi “, a declarat Paraschiv la Dolce Sport.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!