STEAUA. E DORIT de un club URIAŞ din Marea Britanie! “Îl au în vizor”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
01/04/2015, 16:47
STEAUA. E DORIT de un club URIAŞ din Marea Britanie! “Îl au în vizor” GALERIE FOTO

STEAUA. Fotbalişti de top din lotul lui Constantin Gâlcă sînt decişi să plece în străinătate la finalul acestui sezon. Iar Gabi Tamaş este cel mai hotărît, informaţie oferită, în exclusivitate, de FANATIK.RO în urmă cu o săptămînă (vezi detalii).

Fundaşul a revenit la forma care l-a consacrat, iar mai multe formaţii din Europa îl monitorizează. Printre acestea se află şi Glasgow Rangers. Astfel că nu este exclus ca Tamaş să ajungă în campionatul Scoţiei din sezonul viitor. În prezent, formaţia antrenată de Stuart McCall se află în Championship, dar are ca obiectiv promovarea în prima ligă.

Steaua vrea două milioane de euro

STEAUA. Tamaş a semnat în ianuarie un contract valabil pe două sezoane cu roş-albaştrii, iar clubul din Ghencea nu s-ar opune unui transfer. Dar Gigi Becali va dori să-şi recupeze banii investiţi în fundaş şi să facă şi profit. La Steaua, fundaşul are un salariu lunar de 25.000 de euro. În plus, a încasat şi o primă de instalare de 150.000 de euro.

De interes NAŢIONAL! Cînd se joacă DERBY de România!

Conform surselor FANATIK.RO, patronul din Ghencea vrea cel puţin două milioane de euro în schimbul lui Tamaş. Banii nu mai reprezintă acum o problemă pentru Glasgow Rangers, iar clubul din Scoţia este stabil acum din punct de vedere financiar.

SUPER FOTO! Halep, în ŞCOALĂ! Destăinuiri din COPILĂRIE

“Îl voi trece şi pe Tamaş pe listă”

STEAUA. Contactat de FANATIK.RO, Florin Manea, agentul lui Gabi Tamaş, a declarat că oficialii lui Glasgow Rangers îl cunosc pe internaţionalul român, însă, pentru moment, nu există o ofertă concretă pentru fotbalist. “Sînt prieten cu cei din Scoţia, iar ei îl cunosc foarte bine pe Gabi. Păi l-au dorit şi în urmă cu patru ani, cînd era la West Bromwich.

Dar acum ei se gîndesc doar la promovarea în prima ligă. Pînă atunci, nu putem vorbi de un interes concret al lui Glasgow Rangers pentru Gabi”, a spus, pentru FANATIK.RO, Florin Manea.

VIDEO / Goluri SENZAŢIONALE în amicalele de LUX! Aici ai TOATE golurile

5 partide a jucat Tamaş pentru Steaua în acest sezon

1.000.000 de euro este cota lui Tamaş pe site-ul transfermarkt.de

Închide ×