Fotbal intern

Steaua. Un jucător şochează: “Unii colegi n-aveau bani de mîncare”

Fotbalistul roş-albaştrilor Răzvan Grădinaru, împrumutat în sezonul trecut la Oţelul, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că vrea să uite cît mai repede perioada petrecută la Galaţi, deoarece a...
07.06.2015 | 12:17
Steaua Un jucator socheaza Unii colegi naveau bani de mincare

Fotbalistul roş-albaştrilor Răzvan Grădinaru, împrumutat în sezonul trecut la Oţelul, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că vrea să uite cît mai repede perioada petrecută la Galaţi, deoarece a trăit clipe foarte grele la echipa de lîngă Dunăre. Totodată tînărul jucător ne-a mărturisit că speră că va primi o şansă din partea lui Mirel Rădoi pentru a demonstra că merită să joace în Ghencea.

Răzvan, eşti gata pentru un nou început la Steaua?

În mod sigur! De această dată sper să mă împun la Steaua şi sper să primesc o şansă de la Mirel Rădoi. Consider că perioada petrecută la Galaţi mi-a prins bine pentru că am jucat mai mult, dar nu vreau să îmi mai amintesc prin ce am trecut din alte puncte de vedere.

Arabii îl dau afară pe Piţurcă! Negociază cu o echipă din Liga 1 

La ce te referi?

În primul rînd nu am mai văzut nici un ban de la această echipă din luna ianuarie şi nici nu cred că o să mai primesc ceva vreodată. Am fost minţiţi în ultimul hal. Nici nu ştiu cum am rezistat pînă la final.

“Străinii nu aveau ce mînca!”

A fost chiar atît de grea situaţia de la Oţelul?

Dacă nu mă credeţi pe mine atunci vă rog să luaţi legătura cu jucătorii străini de la Oţelul. Ei se chinuiau mai rău ca noi. Sărăcii nici nu mai aveau bani de mîncare. Nici nu ştiu ce mîncau sau pe unde mîncau. Abia dacă găseau resurse să vină la

GATA! S-a aflat totul despre noul IUBIT al Simonei Halep 

Din ce spui a fost un adevărat coşmar…

Absolut! Chiar îi sfătuiesc pe jucătorii tineri care aleg să plece la vreo echipă împrumut să se gîndească bine în ce loc se duc. Se pot duce undeva unde să se trezească doar că au şanasa să joace, iar banii să nu-i vadă deloc.

“Faza cu tricourile ne-a motivat să batem ASA”

Mulţi oameni v-au acuzat că aţi avut o primă de la Steaua să încurcaţi ASA. E adevărat?

Noi am jucat doar pentru noi, pentru mîndria noastră de fotbalişti. Nu am avut nici o primă de la Steaua sau de la alţi oameni. Pe noi ne-au motivat să cîştigăm contra mureşenilor fazele care ni s-au întîmplat înainte de meci. Ne-a deranjat enorm cînd am văzut ce ni s-a întîmplat cu tricourile. Cei de la ASA ne-au sfidat îngrozitor de parcă eram ultimii jucători din lume. Ei deja erau pregătiţi cu şampaniile şi cu artificiile, iar la vestiar înainte de joc ne rîdeau în nas şi ne priveau de sus,

Te bucuri că titlul a ajuns în Ghencea?

Ar fi culmea să nu recunosc lucrul asta. Eu sînt jucătorul Stelei şi mă bucur că echipa mea a ajuns din nou campioana României. Sper că în viitorul sezon Steaua va ajunge în Liga Campionilor.

“Cred că la 20 de ani pot să demonstrez că am valoare de Steaua”

Că tot am ajuns la Steaua, cum priveşti următorul sezon?

În primul rînd sper să am şansa să demonstrez că am valoare de Steaua. Cred că la 20 de ani pot să fac lucrul asta, însă tot ce îmi doresc este să primesc o şansă de la Mirel Rădoi şi să nu-l dezamăgesc.

Ştefan Radu, gata pentru o super mutare în Serie A! Cerut şi de Zenga 

Îţi doreşti enorm să rămîi la Steaua?

Aici am crescut de mic şi este timpul să nu le înşel aşteptările oamenilor care au încredere în mine. O să pregătesc foarte bine încă din primul cantonament de la Săcele, iar pe opt iunie mă voi prezenta încrezător la reunire.

“Cernat are valoare de Steaua. E unul dintre cei mai buni din Liga I”

Îl cunoşti foarte bine pe Cernat, vrei să joci din nou alături de el şi la Steaua?

Eu sper că Cernat va ajunge în cele din urmă la Steaua. Este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1 şi cred că pînă la urmă cele două părţi se vor înţelege. Florin este un fotbalist care, deşi are 35 de ani, poate ajuta echipa noastră fără probleme.

STEAUA. VIDEO / Întîlnire între mentor şi discipol: Olăroiu-Rădoi 

Cernat se aseamănă în joc cu Sănmărtean?

Putem spune că da, şi, după părerea mea, noi trebuie să ne bucurăm că fotbalul românesc încă mai are astfel de fotbalişti, după plecarea lui Lucian Sănmărtean la arabi.

20 meciuri a jucat Grădinaru pentru Oţelul

 5 meciuri a jucat Grădinaru pentru Steaua în mandatul lui Reghecampf