STEAUA. Un oficial al FRF îi distruge pe jucători!

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
18/08/2016, 12:38
STEAUA. Un oficial al FRF îi distruge pe jucători! GALERIE FOTO

STEAUA. Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, i-a crititicat dur pe jucătorii formaţiei roş-albastre, dar şi pe Laurenţiu Reghecampf, după înfrîngerea din partida cu Manchester City, scor 0-5.

“Steaua din nefericire pentru ea are o mare problemă în momentul în care întîlneşte echipe foarte importante, cu o forţă de joc foarte mare. E evident că există o diferenţă mare de valoare care vine din valoarea jucătorilor, asta este indubitabil, dar această diferenţă de valoare între jucători poate fi micşorată dacă ai un concept, o strategie bine pusă la punct astfel încît să ştii care sînt părtile bune şi părţile slabe ale echipei tale şi să poţi să anihilezi cît se poate din valoarea adversarului.

Golubovic a încercat să facă pressing, dar el nu are viteză corespunzătoare pentru aşa ceva. Te prinde şi te face măgăruş…De ce crezi că Bilaşco nu făcea pressing la Urziceni? Pentru că avea alte calităţi şi nu vrei să-l expui. Bourceanu intră cu forţe proaspete în teren, dar el nu reuşeşte să se ţină după adversarul direct! Nu are nicio decizie corectă, el mereu a fost întîrziat. Chiar a fost o problemă! Mai mult, Enache n-are nicio legătură cu fişa postului unui fundaş, nici pentru faza defensivă şi faza de deposedare. A fost anomal că tot meciul duelurile au fost cîştigate de cei de la City.

Săracul Stanciu prin minutul 80 era epuizat. Să ai un jucător ca Stanciu în echipă şi să nu-l pui în valoare mi se pare o mare greşeală într-un astfel de meci. Tu îl epuizezi prin strategia pe care ai ales-o…El nu mai poate alerga pentru că a făcut acel du-te-vino începînd din minutul 3. Nu cred că este într-o capacitate fizică nici el şi nici colegii lui, ca să poţi să duci un astfel de ritm de la un capăt la altul al meciului. Echipele care au putut să-l bată pe Guardiola au fost puţin interesate de minge şi-mi aduc aminte că Mourinho le-a zis înaintea unui meci că nu îl interesează mingea şi-au făcut pressing foarte rar! Eu n-am înţeles de ce Steaua s-a dus peste adversary”, a declarat Vochin.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×