STEAUA. Un oficial anunţă: “Becali nu va mai da drumul la jucători! Va aduce fotbalişti!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
29/07/2016, 16:56
STEAUA. Un oficial anunţă: “Becali nu va mai da drumul la jucători! Va aduce fotbalişti!”

STEAUA. Viorel Păunescu, preşedintele onorific al “roş-albaştrilor”, a declarat că Gigi Becali nu va mai vinde jucători, ba mai mult, va mai face transferuri. Păunescu l-a lăudat şi pe Reghecampf pentru schimbările inspirate din a doua repriză a meciului cu Sparta Praga.

“Becali nu va mai da drumul la jucători, ci va aduce fotbalişti să completeze lotul. Va veni momentul să plece şi Stanciu, însă nu acum. Reghecampf a dovedit că e maestru. Deşi nu avea la dispoziţie jucători pentru a forma o echipă competitivă, a reuşit un rezultat foarte bun la Praga. A greşit, o dată se iartă.

Unii jucători străini cred că, după două meciuri foarte bune, trebuie să li se mărească salariul. Hamroun e un fotbalist cu calităţi foarte bune”, a spus Păunescu.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×