Carousel hot news

STEAUA. Un oficial anunţă ce se va întîmpla cu echipa: “Ori se mută, ori se desfiinţează!”

STEAUA. Helmuth Duckadam a vorbit despre situaţia campioanei şi vede cu greu o situaţie din care "roş-albaştrii" pot ieşi în iarnă. Preşedintele de imagine al Stelei a dezvăluit şi meciul...
25.11.2015 | 09:46
STEAUA. Un oficial anunţă ce se va întîmpla cu echipa:

STEAUA. Helmuth Duckadam a vorbit despre situaţia campioanei şi vede cu greu o situaţie din care “roş-albaştrii” pot ieşi în iarnă. Preşedintele de imagine al Stelei a dezvăluit şi meciul care a rupt totul la echipa lui Becali, iar acesta nu este derby-ul cu Dinamo şi a mai abordat şi subiectul eventualei plecări a lui Mirel Rădoi de pe banca tehnică.

“De patru ani de zile se cere desfiinţarea, retrogradarea şi, implicit, desfiinţarea echipei. Păi, atunci, ce mai rămîne de făcut? Din punctul meu de vedere, ar mai rămîne două soluţii. Unu, desfiinţarea echipei, ca să fie mulţumite anumite personaje. Doi, mutarea echipei într-un alt oraş. Pentru că, tot aşa, nu cred că se poate continua la infinit, să îţi defăşori activitatea în asemenea condiţii, în care îşi desfăşoară Steaua la ora actuală. Să continui în ritmul ăsta, nu ai cum. Am reuşit anul trecut să cîştigăm toate trofeele, tot aşa, plimbîndu-ne, dar nu poţi.

Nu cu Dinamo, nu cu Dinamo, nu de aici am început. Şi anul trecut, în retur, am avut o perioadă nefastă. Eu zic că toată problema a început de la meciul de la Belgrad, cînd, practic, la pauză, eram calificaţi în play-off-ul Champions League. De acolo s-a rupt totul. De acolo s-a rupt, au început accidentările, sigur, moralul echipei n-a mai fost, am jucat după aceea cu Rosenborg…

Eu zic că Rădoi are obligaţia să rămînă cel puţin până în iarnă. E o obligaţie morală, în primul rînd. El a vrut, nu i-au ieşit, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţe acum, pentru că, după părerea mea, e o greşeală să renunţi în momentul ăsta dificil. Eu cred că n-ar ajuta cu nimic Steaua, la ora actuală, dacă Mirel Rădoi ar renunţa”, a spus Duckadam la un post de televiziune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri