STEAUA. Un oficial speră la calificare: “Cine e Guardiola? Am mai făcut surprize!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
05/08/2016, 15:07
STEAUA. Un oficial speră la calificare: “Cine e Guardiola? Am mai făcut surprize!”

STEAUA. Helmuth Duckadam a abordat optimist dubla pe care “roş-albaştrii” o vor disputa cu Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor:

“Daca jucăm ca şi cu Sparta Praga putem obţine un rezultat bun, ambiţia şi dăruirea compensează cîteodată diferenţa de valoare. Nu cred că e rau pentru noi. S-ar putea să conteze şi faptul că ei vor avea doar o etapă disputată înaintea meciului cu noi, şi pentru Sparta Praga a fost un handicap, înainte de meciul cu noi jucaseră doar amicale şi erau îngrijoraţi. Altfel sînt relaţiile de joc după patru-cinci etape şi altfel după un singur meci. Am mai făcut o surpriză, am învins şi Chelsea la Bucureşti, gîndiţi-vă ce jucători avea Chelsea atunci.

Va fi o dublă frumoasă, e bine că jucăm acasă primul meci. Eram outsideri cu oricine cădeam. Erau şi alte echipe mai accesibile, dar tot greu era. Am căzut cu cei mai tari, cîteodată e frumos să cazi de pe cel mai frumos cal. Steaua va face un joc frumos, vom avea un stadion plin, va fi bucuria suporterilor că vor vedea o echipă mare la Bucureşti. Nu avem nimic de pierdut.

Cine e Guardiola? Sînt fan Mourinho, nu Guardiola. Eu sunt şi suporter al lui Bayern Munchen şi sunt foarte dezamăgit de perioada lui la Bayern, care luase tot înainte să vină Guardiola. Bavarezii au luat tot până să vină el şi apoi aproape nimic”, a spus Duckadam.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×