Fanatik Show

ŞOC. Ienei îl apără pe Kovacs! “Sîngele apă nu se face”

STEAUA. Contre incredibile între Helmuth Duckadam şi Emerich Ienei. Cele două legende ale Stelei au avut opinii diferite legate de prestaţia lui Istvan Kovacs de la meciul pe care...
29.10.2014 | 19:26
SOC Ienei il apara pe Kovacs Singele apa nu se face
ADVERTISEMENT

STEAUA. Contre incredibile între Helmuth Duckadam şi Emerich Ienei. Cele două legende ale Stelei au avut opinii diferite legate de prestaţia lui Istvan Kovacs de la meciul pe care “roş-albaştrii” l-au pierdut cu Târgu Mureş, scor 0-1. În mod surprinzător, Ienei i-a căutat circumstanţe atenuante lui Kovacs şi a îndemnat comisiile să analizeze cu mare atenţie fazele înainte de a dicta o suspendare drastică împotriva lui Kovacs. “Târgu Mureş a avut ocazii mai mari decît Steaua, trebuie să analizăm corect. La faza la care Rusescu l-a lovit pe Mureşan, şi stelistul s-a băgat şi el sub adversar. Iar la accidentarea lui Keşeru a fost ghinion. N’doye a vrut să calce peste el, nu se poate vorbi de eliminare la acea fază. Nu se poate spune că Steaua a fost măcelărită la Târgu Mureş. Eu zic că ar trebui o analiză atentă înainte să dictăm o suspendare foarte drastică“, a declarat Ienei la FANATIK SHOW.

STEAUA. Invitat în cadrul emisiunii, Helmuth Duckadam i-a dat imediat replica fostului său antrenor de la Steaua. “Ce pot să mai spun după această declaraţie. E clar că sîngele apă nu se face“, făcînd trimitere la originea maghiară a lui Ienei, la fel ca şi cea a arbitrului Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT
Loading the player…

STEAUA. Ienei s-a declarat neîncrezător în sistemul ales la echipa naţională, cu Iordănescu ajutat de trei secunzi: “Federaţia trebuia să aibă un om pregătit chiar înainte de despărţirea de Piţurcă. Dar chiar dacă nu a mai antrenat, tot Iordănescu este cea mai bună variantă. Nu am fost niciodată de acord cu varianta asta, cu trei secunzi.  Este o treabă cam umflată. Aştept întîi să obţină întîi calificarea şi după voi fi entuziast. Dar trebuie să recunoaştem că este greu să ratezi calificarea din această grupă”, a mai spus Ienei la Fanatik Show.