Fotbal intern

STEAUA. Un stelist, cu tatăl în audienţă la Gigi în AREST!

STEAUA. Tatăl lui Mihai Costea, Florin Costea senior, s-a săturat de situaţia în care a ajuns fiul său, iar în acest sens vrea să meargă în audienţă la Gigi Becali la Poarta Albă pentru a...
12.01.2015 | 00:02
STEAUA Un stelist cu tatal in audienta la Gigi in AREST
ADVERTISEMENT

STEAUA. Tatăl lui Mihai Costea, Florin Costea senior, s-a săturat de situaţia în care a ajuns fiul său, iar în acest sens vrea să meargă în audienţă la Gigi Becali la Poarta Albă pentru a obţine rezilierea contractului cu echipa din Ghencea.

STEAUA. Adrian Mititelu era gata să parieze în urmă cu cîţiva ani că fraţii Costea, care la vremea respectivă jucau pentru FC Universitatea Craiova, vor fi, ca valoare, peste fraţii Adrian şi Sabin Ilie. Timpul însă l-a contrazis pe fostul patron al FC U! Dacă Florin Costea joacă şi nu prea la CFR Cluj,  în schimb, cel poreclit “Nilă”, de mai bine de 16 luni de zile nu mai evoluează absolut deloc în tricoul Stelei.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, simţind finalul carierei fiului său, Mihai Costea, pe cale să se încheie înainte practic de a confirmată de evoluţii, tatăl acestuia, Florin Costea senior, este decis să întervină pentru fiul său. FANATIK.RO a aflat că părinţii lui Nilă sînt îngrijoraţi de turnura pe care au luat-o viaţa şi cariera fotbalistică a lui “Nilă”, iar dacă pînă acum nu au vrut să se implice, de această dată tatăl lui Mihai nu mai doreşte să lase lucrurile aşa. Mihai, gîndeşte-te bine ce vrei să faci cu viaţa ta. Eu nu m-am băgat pînă acum deloc. Dar tată, tu îţi distrugi şi cariera de fotbalist şi e mare păcat. M-am chinuit mult cu voi să ajungeţi fotbalişti. Chiar nu poţi să îţi rezolvi situaţia cu Gigi Becali? Nu m-am băgat pînă acum, dar să ştii că o să ajung eu la Becali. Mă voi duce la el la puşcărie”, a sunat mesajul tatălui către fiul său.

tata mihai costea

“CSU Craiova l-a vrut pe Nilă, dar Gigi Becali a cerut 500 de mii de euro”

STEAUA Totodată surse din anturajul clubului CS U Craiova au dezvăluit pentru FANATIK.RO că şi echipa din Bănie a dorit să îi dea o mînă de ajutor lui Mihai Costea. Noi l-am vrut pe Mihai Costea la Craiova, la sfîrşitul anului trecut. Dar nu am putut să îl achiziţionăm, deoarece Gigi Becali ne-a cerut pentru transferul lui 500.000 de euro. Păi, spuneţi-mi şi mie cine naiba este nebun să dea atîţia bani pe un jucător care nu mai ştie nici măcar el cînd a jucat ultima oară? Este mare păcat de copilul asta. El este un fotbalist cu un mare potenţial, dar din păcate este prizonier la Steaua şi din alte motive pe care le ştie sigur Adrian Mititelu, ne-a spus un apropiat al clubului din Bănie.

ADVERTISEMENT

costea-1352245150

“Îi sfătuiesc pe fotbalişti ca Mihai Costea să ne ceară ajutorul şi sfatul”

STEAUA. Preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, a comentat şi el pentru FANATIK.RO situaţia în care a ajuns Mihai Costea.Îl cunosc pe Mihai doar de la televizor. Personal nu a venit niciodată la noi la AFAN să ne ceară vreun sfat sau ajutorul. Măţel de la Astra s-a aflat şi el în situaţia lui Mihai Costea, ne-a cerut ajutorul, iar în final a reuşit să îşi rezolve situaţia. Eu îi sfătuiesc pe fotbaliştii care se duc cu impresarii să semneze contracte, să ne contacteze şi pe noi în acel moment. Îi vom sfătui să pună o clauză în contract, că indiferent de relaţia cu antrenorii, ei trebuie să se antreneze doar cu prima echipă. Pe viitor, trebuie să evităm cazuri precum cele ale lui Măţel sau Mihai Costea”a încheiat Hulubei.

 35 de mecuri a jucat Mihai Costea pentru Steaua reuşind să marcheze 12 goluri

 16 luni au trecut de cînd Mihai Costea a jucat pentru Steaua ultima partidă, în Cupa României, cu Avîntul Bîrsana, în septembrie 2013

Tags: