Fotbal intern

STEAUA. Un super atacant îşi anunţă venirea în Ghencea!

STEAUA. Junior Moraes a fost unul dintre fotbaliştii pe care Gigi Becali a încercat, în repetate rînduri, să-l aducă în Ghencea. Atacantul brazilian a decis, însă, să plece în Ucraina, la...
01.02.2015 | 09:32
STEAUA Un super atacant isi anunta venirea in Ghencea
ADVERTISEMENT

STEAUA. Junior Moraes a fost unul dintre fotbaliştii pe care Gigi Becali a încercat, în repetate rînduri, să-l aducă în Ghencea. Atacantul brazilian a decis, însă, să plece în Ucraina, la Metalug Doneţk, ademenit cu un salariu de 750.000 de euro pe sezon. Moraes a rămas cu sufletul aproape de România şi îi anunţă pe fanii Stelei că va îmbrăca, la un moment dat, tricoul roş-albastru. “Mie mi-e dor de România, dar trebuie să mă gîndesc şi la aspectul financiar. Am lăsat prieteni dragi la voi, ţin legătura cu Szukala, cu Ciprian Petre, cu Eric. Probabil, cîndva mă voi întoarce în România, fiindcă m-am simţit extraordinar acolo. Ştiu că Steaua m-a vrut mult, promit să vin la această echipă. Cînd? Vedem, vedem… Gigi Becali era un om bun, mi-au spus prietenii că e la închisoare, îmi pare rău de el”, a spus Moraes pentru Gazeta Sporturilor.

moraes

STEAUA. Atacantul brazilian este la curent cu tot ce se întîmplă în fotbalul românesc. “Îmi place Steaua de acum, mai exact cea din sezonul trecut, pentru că n-am prea urmărit echipa din această ediţie. Am aflat de meciul cu Ludogoreţ, am crezut că nu mai ştiu să citesc în limba voastră cînd am văzut ce-a fost la Sofia! Eu vreau să mă întorc la voi, dar nu ştii ce se întîmplă cu viaţa. Am văzut că o duce bine şi naţionala României”, a spus Moraes.

ADVERTISEMENT

Altfel, Moraes este dorit de Victor Piţurcă la Al Ittihad, iar Alexandru, fiul fostului selecţioner al României, s-a deplasat în Antalya pentru a negocia cu atacantul. Acesta vrea un contract pe trei sezoane, însă arabii îi oferă un angajament pe un an şi jumătate. Negocierile continuă.