Carousel hot news

STEAUA. Un titular, disperat! “Gigi A CERUT 4.000.000 €!”

STEAUA. Cristi Tănase se află în cel de-al şaselea an de contract cu Steaua şi, pînă în prezent, a ratat numeroase transferuri în străinătate. De vină a fost Gigi Becali, care a cerut în...
Autor: Răzvan Scarlat | 15.01.2015 | 09:09
Suparare in tabara stelista cu Paul Parvulescu,Cristian Tanase,Alexandru Chipciu,Cornel Rapa,Claudiu Keseru,Lukasz Szukala,Andrein Prepelita si Iasmin Latovlevici

STEAUA. Cristi Tănase se află în cel de-al şaselea an de contract cu Steaua şi, pînă în prezent, a ratat numeroase transferuri în străinătate. De vină a fost Gigi Becali, care a cerut în schimbul mijlocaşului, la un moment dat, chiar şi şapte milioane de euro! Formaţiile care l-au dorit pe “Dodel” au abandonat, rînd pe rînd, masa negocierilor, iar căpitanul campioanei României a ajuns la disperare. “Este terminat, ştie că şi-a făcut datoria la Steaua şi îşi doreşte enorm să prindă un contract în străinătate. Are 28 de ani şi vrea să-şi asigure viitorul, însă Gigi a cerut, de fiecare dată, sume incredibile în schimbul lui”, au precizat sursele FANATIK.RO.

REVIN LA VECHEA SIGLĂ? “JOI, NEGOCIEM CU EI!”

Tanase-Yahaya-660x400

Dorit de Qatar SC

STEAUA. Ultima formaţie care s-a arătat interesată de serviciile lui Tănase a fost Qatar SC, ocupanta locului patru în Stars League. Arabii au abandonat, însă, tratativele după ce Steaua le-a comunicat suma pentru care este dispusă să renunţe la serviciile mijlocaşului. “Transferul nu mai este de actualitate, a căzut definitiv. Din ce am înţeles, Gigi a cerut în jur de patru milioane de euro în schimbul lui Tănase. Foarte mult!”, a dezvăluit Mihai Stoichiţă, cel mandatat de arabi să facă publică oferta, pentru FANATIK.RO. Qatar SC ar fi oferit în schimbul lui “Dodel” 1,5 milioane de euro. Vestea că a ratat un nou transfer în străinătate l-a demoralizat şi mai mult pe Tănase, care nu se mai simte motivat să îmbrace tricoul campioanei României.

UN FOST MARE INTERNAŢIONAL ÎL DISTRUGE PE TĂNASE

stoichita

Vrea să plece de la Steaua

STEAUA. Faptul că Tănase vrea să plece de la Steaua a fost confirmat de Piţurcă, fostul selecţioner al României, în prezent la Al Ittihad. „Eu nu l-am dorit pentru că vreau un jucător cu alt profil, dar el m-a sunat de foarte multe ori. Patronul lui, Gigi Becali, vrea milioane pentru Tănase, dar nimeni nu va plăti mai mult de 500 sau 700 de mii pentru Tănase. El are o vîrstă şi nu va putea fi luat decît de un antrenor care îl cunoaşte foarte bine şi îi ştie calităţile”, a spus Piţurcă. În cele din urmă, fostul selecţioner a transferat alţi doi jucători de la Steaua, pe Szukala şi pe Sănmărtean, iar Tănase s-a văzut nevoit să plece cu roş-albaştrii în cantonamentul din Spania.

STEAUA – DORTMUND LA TV! VEZI CINE TRANSMITE PARTIDA

Victor-Piturca-nervos-660x400

2.7 milioane de euro este cota lui Tănase conform site-ului transfermarkt.de

205 partide a jucat Tănase pentru Steaua. A marcat 25 de goluri

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!