Fotbal intern

STEAUA. Gigi, dispus să-l VÎNDĂ! Un titular e pe lista PLECĂRILOR

STEAUA. Dacă în sezoanele trecute au plecat mai mulţi jucători liberi de contract, Gigi Becali a hotărît să-şi schimbe tactica şi e pregătit să renunţe la orice fotbalist din lotul...
21.09.2016 | 09:18
STEAUA Gigi dispus sal VINDA Un titular e pe lista PLECARILOR
ADVERTISEMENT

STEAUA. Dacă în sezoanele trecute au plecat mai mulţi jucători liberi de contract, Gigi Becali a hotărît să-şi schimbe tactica şi e pregătit să renunţe la orice fotbalist din lotul antrenat de Laurenţiu Reghecampf care se află în ultimul an de contract.

STEAUA. După ce acceptat să-i vîndă pe Alex Chipciu, Nicolae Stanciu şi Fernando Varela şi să-i cedeze sub formă de împrumut pe Jugurtha Hamroun şi Valentin Cojocaru, Gigi Becali e dispus să-l vîndă şi pe Adi Popa.

ADVERTISEMENT

STERAUA. A refuzat prelungirea contractului

STEAUA. Contractul mijlocaşului în vîrstă de 28 de ani se termină în luna iunie a anului 2017, iar în iarnă va intra în ultimele şase luni de contract. Becali a anunţat în urmă cu ceva timp că îşi doreşte să cîştige bani pentru orice jucător care va pleca de la Steaua, iar Adrian Popa nu scapă de această regulă. “Nu mai pleacă nici un jucător liber de la Steaua. Am pierdut mulţi bani în trecut”, spunea finanţatorul Stelei. Astfel, oficialii vicecampioanei României vor face tot posibilul să-l vîndă pe fotbalistul cotat la 2.000.000 de euro de site-urile de specialitate în iarnă, înainte ca acesta să intre în ultimele şase luni de contract. Internaţionalul român a negociat cu Gigi Becali prelungirea contractului, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord. Steliştii s-au pregătit şi de o viitoare despărţire de Popa şi l-au transferat pe Antonio Jakolis, mijlocaşul cu cele mai bune pase decisive din sezonul 2015-2016.

STEAUA. Dorit de Galatasaray şi Bursaspor

STEAUA. “Roş-albaştrilor” nu le va fi greu să-l vîndă pe Adi Popa. Fotbalistul în vîrstă de 28 de ani e în atenţia mai multor echipe din Europa. La meciul disputat de Steaua contra celor de la Osmanlispor, scor 2-0, în grupele Ligii Europa, Adi Popa a fost urmărit de oficialii formaţiilor Bursaspor şi Galatasaray, anunţa FANATIK.RO înaintea meciului cu echipa fostului jucător al Stelei, Raul Rusescu. ( Vezi mai multe detalii)

ADVERTISEMENT

STEAUA. Adi Popa chiar a avut o ofertă concretă de transfer în vara trecută, în valoare de 2 milioane de euro, de la Bursaspor, iar mijlocaşul urma să încaseze un salariu lunar de 40.000 de euro, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

Adi Popa a ajuns în luna octombrie a anului 2014 la Steaua şi este unul dintre cei mai vechi jucători din echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Mijlocaşul a adunat 191 de meciuri în tricoul “roş-albastru”, a înscris 23 de goluri şi a oferit 43 de pase decisive.

ADVERTISEMENT

2.000.000 de euro este cota lui Adi Popa, conform transfermarkt.com