Sport

STEAUA. Ruptură! Un titular a răbufnit! “De ce nu joc?”

STEAUA. Neutilizarea lui Arlauskis l-a nemulţumit pe portarul de 27 de ani, mai ales că antrenorul campioanei, Costel Gâlcă, a folosit o echipă apropiată de cea pe care s-ar putea să o revedem...
19.01.2015 | 00:08
STEAUA Ruptura Un titular a rabufnit De ce nu joc

STEAUA. Neutilizarea lui Arlauskis l-a nemulţumit pe portarul de 27 de ani, mai ales că antrenorul campioanei, Costel Gâlcă, a folosit o echipă apropiată de cea pe care s-ar putea să o revedem în returul campionatului, formaţie în care s-au regăsit titularii Papp, Adi Popa, Tănase şi Keşeru.

VIDEO!!! DEBUT INCENDIAR PENTRU SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN!!! VEZI REZUMATUL MECIULUI!!!

“Tehnicianul Stelei a anunţat în anumite cercuri că Arlauskis nu a fost folosit pentru că a fost uşor accidentat, însă adevărul este cu totul altul. Arla simte că nu mai este dorit, Steaua doreşte mai mult să încaseze cîteva sute de mii de euro în această iarnă decît să îl piardă la vară fără nici un leu”, au precizat sursele FANATIK.RO. Iar situaţia este alimentată şi de lipsa unor negocieri în cantonamentul de la Oliva Nova, deşi impresarul lui Arlauskis, Leonid Istrati, anunţa, în urmă cu trei săptămîni, că lucrurile se vor rezolva în cantonamentul din Spania.

REACŢIA BOMBA A LUI MEME STOICA DIN PUSCARIE DUPA CE TAMAS A SEMNAT CU STEAUA!!! A TURBAT DE FURIE!!! DEZVALUIRI INCENDIARE!!!

1_rps7782-660x471

ULTIMA ORA!!! LOVITURA LUI GIGI BECALI!!! SCAPĂ DE PUŞCĂRIE!! DEFINITIV!!!

Final de poveste Arla-Steaua?

STEAUA. Chiar dacă este prematur să fie pronunţat un verdict asupra despărţirii lui Arlauskis de Steaua din această iarnă, sursele din anturajul campioanei prezintă o variantă tot mai des pronunţată. “Cojocaru este un portar pe care toţi îl laudă. Merită o şansă şi trebuie să fie folosit mai mult. Gâlcă o să îl folosească pe Cojocaru ca să îl pregătească în eventualitatea în care Steaua acceptă ofertele venite pe adresa lui Arlauskis. Becali doreşte mai bine să încaseze 300-400 mii euro acum decît să îl piardă în vară. Campionatul este cîştigat, este momentul perfect ca în echipă să crească doi-trei tineri”, au dezvăluit sursele autorizate FANATIK.RO.

Citeşte şi: EXCLUSIV / Au primit TERMEN! “Poate fi cumpărat pînă în februarie!”

arlauskis

BOMBĂ!!! MIRCEA SANDU ŞI DRAGOMIR, ÎNGROZIŢI! 15 ANI DE PUŞCĂRIE ÎN DOSARUL EXCLUDERII CRAIOVEI!?! NOUTĂŢI DE ULTIMĂ ORĂ!!! PRIMA DECIZIE A INSTANŢEI!!! 

Reacţia impresarului: “Nu înţelegem!”

STEAUA. În lipsa unei comunicări cu oficialii Stelei, FANATIK.RO a încercat să clarifice situaţia cu agentul jucătorului lituanian. Leonid Istrati a confirmat că situaţia nu a fost agreată nici de jucător, nici de impresar, care nu înţeleg motivele pentru care Arlauskis nu a fost utilizat în cel mai tare amical al iernii, cu Borussia Dormund. “Băiatul şi-a dat viaţa pentru aceste culori, pentru acest club. Teoretic, el joacă şi dacă este puţin accidentat, dar nu a fost cazul acum. Nu a fost accidentat,  cei de la Steaua pot răspunde de ce nu a jucat, noi nu înţelegem.  Ca să nu se creeze confuzie specific faptul că nu m-am certat cu oficialii echipei, sîntem în relaţii bune în continuare, dar nu ştiu de ce Arlauskis nu a jucat în acest meci, nu am explicaţii”, a declarat Istrati pentru FANATIK.RO.

2496 de minute a bifat Giedrius Arlauskis în cele 28 de partide pe care le-a disputat în prima parte a sezonului în curs