Război Băluţă-Mangia: “A greşit”/ “Să nu vorbească”

Daniel Vlad    Marian Popovici   
in Stiri sportive
09/04/2018, 23:04
Război Băluţă-Mangia: “A greşit”/ “Să nu vorbească”

Momcilovic şi Tănase au adus golurile unei victorii clare ale echipei FCSB în faţa lui CS U Craiova. Cu acest eşec, oltenii se depărtează la 7 puncte de primul loc şi mai au şanse teoretice la titlu. 

Devis Mangia a fost dezamăgit după meci de jocul oltenilor spunând că FCSB a fost mai bună. Antrenorul italian l-a criticat aspru pe Băluţă, despre care spune că trebuie să vorbească mai puţin şi să joace mai mult. 

“Băluţă să joace şi să vorbească mai puţin” 

“Concluzia că ei sunt mai buni ca noi. Au fost foarte rapizi şi după 5 minute am avut probleme. Ştiam că sunt periculoşi la faze fixe. Trebuie să ne apărăm locul 3. Este clar că primele două locuri nu sunt pentru noi. Băluţă trebuie să joace şi să nu vorbească atât de mult. Dacă am ceva de vorbit cu el, vorbesc în vestiar.

Nu am jucat rău, am avut posesie, am încercat să facem ceva, dar avem o situaţie pe care trebuie să o rezolvăm. Nu le-am spus nimic jucătorilor la final”, a spus Devis Mangia la finalul meciului.  

Băluţă: “Sper ca în viitor să nu mai repete greşeala”

Alexandru Băluţă l-a înţepat pe Devis Mangia după meci şi a taxat decizia antrenorului Universităţii Craiova de a-l lăsa pe bancă: “Sunt dezamăgit nu înţeleg de ce nu am jucat, m-am pregătit toată săptămâna să joc pentru că sunt oltean şi ştiu ce înseamnă un meci cu Steaua şi am rămas pe bancă. Nu înţeleg decizia dânsului o să am o discuţie cu el. Sper ca în viitor să nu mai repete greşeala”

 

VEZI VIDEO:

Închide ×