Sport

STEAUA. DEZASTRU după Extensiv! Steliştii acuză DURERI mari!

STEAUA. Jucătorii Stelei s-au întors de la Craiova rupţi de oboseală, iar în autocar s-au plîns de dureri groaznice de spate şi de picioare. Consecinţa? Maseorii au avut de lucru luni, la...
03.03.2015 | 10:50
STEAUA DEZASTRU dupa Extensiv Stelistii acuza DURERI mari

STEAUA. Jucătorii Stelei s-au întors de la Craiova rupţi de oboseală, iar în autocar s-au plîns de dureri groaznice de spate şi de picioare. Consecinţa? Maseorii au avut de lucru luni, la stadionul din Ghencea, mai bine de trei ore atunci cînd jucătorii au venit la refacerea de după meci.

STEAUA. După jocul cu CS Universitatea Craiova, majoritatea fotbaliştilor Stelei s-au închinat şi i-au mulţumit lui Dumnezeu că nu s-au ales cu vreo accidentare gravă din cauza terenului pe care au jucat meciul cu trupa lui Sorin Cârţu şi Emil Săndoi.

Astfel, după ce în autocar băieţii lui Gâlcă s-au plîns pe capete de dureri la picioare şi la spate ,antrenorul principal al Stelei a hotărît ca antrenamentul de refacere de a doua zi să dureze mai mult ca de obicei. “Veţi intra luni pe mîna maseorilor la recuperare şi veţi face saună şi piscină Asta e situaţia! Eu vă înţeleg perfect, însă pînă la urmă e bine că aţi scăpat de accidentări. Cei care nu au prins lotul şi cei care au fost rezerve vor efectua un antrenament normal”, le-a transmis Gâlcă elevilor săi la sosirea în Bucureşti. Sîntem vai mama noastă, Mister, după meciul ăsta. Îngrozitor teren!”, a sunat replica jucătorilor.

“Dacă jucam la Severin, vă dădeam 3-0”

STEAUA. Totodată, deranjaţi de modul în care fotbaliştiii lui Sorin Cârţu şi Emil Săndoi se bucurau la vestiare, după punctul obţinut, jucătorii lui Costel Gâlcă a ripostat către aceştia: “Ce vă bucuraţi aşa tare? Aţi cîştigat cumva campionatul şi nu ştim noi? Nu vă uitaţi pe ce teren am jucat? Asta a fost fotbal? Dacă jucam la Severin sau pe un teren bun, vă dădeam 3-0. Aşa vreţi voi să jucaţi în cupele europene? Păcat de lumea aia din tribune care a fost prezentă pe stadion că nu a văzut nimic bun”, le-au reproşatsteliştii oltenilor.

Sorin Cîrţu nu a întîrziat să le dea replica, luni: “Am auzit şi eu că se plîng într-una. Să ne mai lase cu lamentările! Noi pe ce teren am jucat, nu pe acelaşi gazon? Iar noi am jucat o repriză întreagă în inferioritate!”

Emoţii pentru meciul de joi cu Petrolul!

STEAUA. Gâlcă este cu atît mai supărat de problemele medicale de care se plîng steliştii cu atît mai mult cu cît joi se va disputa meciul tur din Cupa României, de la Ploieşti, cu Petrolul! “Doctore, pune-mi-i pe picioare cît poţi de repede”, a fost mesajul antrenorului către staff-ul medical, cel mai solicitat la şedinţa de luni a Stelei.

Partida Petrolul Ploieşti – Steaua va avea loc joi, de la ora 21:30 şi va fi transmisă în format LIVETEXT pe FANATIK.RO

SIMONA HALEP. S-a aflat! Un apropiat al lui Becali, IUBITUL secret al Simonei!

EXCLUSIV / Povestea TERIFIANTĂ a “UMBREI” unui patron de Liga 1

GIGI BECALI. Se rupe lanţul de iubire? “Patronul e NERVOS pe el!”