Steaua, tricouri speciale pentru Centenarul Marii Uniri! Vezi cum arată

Alex Bradescu   
în Fotbal intern
15/03/2018, 07:51
Steaua, tricouri speciale pentru Centenarul Marii Uniri! Vezi cum arată GALERIE FOTO

CSA Steaua a ales să adauge pe tricoul de joc al formaţiei logo-ul Centenarului Marii Uniri a României. A fost publicată deja o fotografie care dezvăluie cum vor arăta tricourile pe care le va îmbrăca echipa condusă de Marius Lăcătuş şi de Ion Ion. 

În zona pieptului, între emblemă şi logo-ul firmei de echipament, steliştii vor avea şi elementul grafic ales pentru sărbătorirea a 100 de ani de România. Echipa de fotbal nu e singura “ramură” a clubului Armatei care va avea parte de logo pe tricouri;  toate secţiile roş-albaştrilor vor sărbători în acest fel unirea tuturor provinciiilor româneşti, anunţă as47.ro. Acest demers vine ca urmare a unei colaborări între Ministerul Culturii şi CSA Steaua.  Click pe galerie foto pentru a vedea cum arată tricourile! 

Steaua e lider în Liga a patra

Echipa condusă de Lăcătuş este lider în acest moment al seriei bucureştene din Liga a patra. Pe locul secund se află Academia Rapid, principala rivală a steliştilor la promovare. Roş-albaştrii au, momentan, trei puncte în faţa giuleştenilor. 

Închide ×