Fotbal intern

Steaua va avea un nou patron! Când va prelua echipa

30.10.2018 | 17:22
Marius Lăcătuş şi Ştefan Iovan le dau indicaţii jucătorilor din Liga a 4-a. CSA Steaua va avea un nou patron

Mirel Rădoi, actualul selecţioner al echipei naţionale a României U21, a dezvăluit că CSA Steaua va avea un nou patron în momentul în care va reuşi să promoveze în Liga a 2-a şi că echipa Armatei îşi va schimba forma de organizare.

Fostul antrenor al FCSB-ului a dezvăluit că a participat la mai multe discuţii dintre şefii Clubului Sportiv al Armatei cu suporterii Stelei, iar aşa a aflat care este planul pentru revenirea pe prima scenă fotbalistică.

Mirel Rădoi a anunţat că CSA Steaua va avea un nou antrenor

“Eu am fost la câteva discuţii cu cei de la CSA Steaua şi cu suporterii, în momentul în care am antrenat FCSB. Am fost primit foarte bine, dar mi-am dat seama că niciuna dintre părţi nu îşi dorea cu adevărat o împăcare. Propunerea mea a fost să oferim o sumă de bani, să zicem 10 milioane de euro, care să fie plătită în decursul a câţiva ani, în tranşe, către CSA. Încă de atunci exista un plan bine stabilit, se ştia omul care urmează să preia echipa în momentul în care va ajunge în Liga a 2-a. Nu pot să îi spun numele, nu ar fi corect”, a spus Radoi, citat de  sport.ro.

Marius Lăcăuş, antrenorul echipei CSA Steaua
Marius Lăcătuş, antrenorul echipei CSA Steaua

Deşi este finul lui Gigi Becali, patronul lui FCSB, Mirel Rădoi susţine că are încredere în proiectul formaţiei CSA Steaua, şi crede că suporterii vor susţine echipa antrenată de Marius Lăcătuş.

“Eu cred că proiectul lor e realizabil. Deja o parte dintre suporteri s-au dus spre CSA. Cred că în momentul în care echipa va ajunge în Liga 1, şi va juca pe noul stadion. Toţi steliştii vor migra către acea echipă. Totul e ca din punct de vedere sportiv să aibă realizări, să ajungă până în Liga a 2-a”, a mai spus Mirel Rădoi.

CSA Steaua evoluează în prezent în Liga a 4-a, după ce în sezonul 2017 – 2018 a ratat promovarea în faţa celor de la Rapid Bucureştu.