ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Steaua VA CÎŞTIGA lejer campionatul!” Află dacă vine în Ghencea

Gabi Popescu, pe care Mihai Stoica l-a propus în Ghencea în locul său, consideră că formaţia antrenată de Constantin Gâlcă nu va avea rival nici în acest sezon al Ligii 1....
Autor: Răzvan Scarlat | 18.10.2014 | 08:00
“Steaua VA CÎŞTIGA lejer campionatul!” Află dacă vine în Ghencea
Gabi Popescu.

Gabi Popescu, pe care Mihai Stoica l-a propus în Ghencea în locul său, consideră că formaţia antrenată de Constantin Gâlcă nu va avea rival nici în acest sezon al Ligii 1.

ADVERTISEMENT

”Pentru a fi antrenor, ai nevoie de continuitate, nu de sincope în viaţa fotbalistică. Eu deja m-am îndepărtat de ceva timp de fotbal şi este foarte greu pentru că am pierdut mult timp şi este foarte greu de recuperat. Dacă vin la Steaua? Într-o astfel de situaţie este nevoie de două părţi care să discute această problemă. Dar, eu n-am vorbit cu nimeni din angrenajul echipei Steaua”, a spus Popescu pentru Digisport.

Fostul internaţional a vorbit şi despre stilul de joc pe care Gâlcă l-a impus în Ghencea.

ADVERTISEMENT

”Nu ştiu dacă Steaua adoptă neapărat stilul spaniol. Dar, Costel a fost mijlocaş şi un jucător căruia îi plăcea mereu să fie safe din punct de vedere fotbalistic. Adică mergea pe principiul că ţii mingea şi te odihneşti mai mult şi deţii şi controlul jocului. Steaua va cîştiga lejer campionatul, pentru că nu cred că poate cineva în momentul de faţă să-i pună probleme”, a spus Popescu.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!