STEAUA. “A fost o mîndrie!” Varela, interviu emoţionant la plecare

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
24/07/2016, 09:00
STEAUA. “A fost o mîndrie!” Varela, interviu emoţionant la plecare

STEAUA. Varela a semnat cu PAOK, dar lasă uşa deschisă la Steaua. Fostul elev pregătit de Laurenţiu Reghecampf a declarat că este mîndru că a jucat timp de trei ani la o echipă ca Steaua, unde a mai purtat şi banderola de căpitan.

“Sincer, nu îmi vine să cred că s-au terminat aceşti trei ani de vis pentru mine. Mi-a fost mai greu în primele şase luni, cînd au existat multe critici şi se spunea despre mine că nu sînt de nivelul Stelei. Dar, uşor-uşor, cei care m-au adus mi-au dat încredere şi am devenit un jucător de bază al echipei. Am cîştigat 5 trofee cu Steaua şi am marcat 12 goluri pentru această echipă. Cred că este un bilanţ bun.

A fost o mîndrie pentru mine să îmbrac tricoul Stelei. Acest club m-a ajutat să îmi cresc nivelul enorm, deoarece am descoperit aici jucători incredibili, atît la nivel de caracter, cît şi ca profesionalism. Iar atunci cînd există aceste calităţi, rezultatele nu întîrzie să apară.

A fost o mîndrie şi o plăcere foarte mare să port banderola de căpitan al Stelei. Sincer să fiu, nu m-aş fi aşteptat niciodată să am parte de această onoare, mai ales că eram de doar doi ani la Steaua şi am fost primul străin care a purtat banderola la aceasta echipă. Pentru acest lucru trebuie să le mulţumesc lui Constantin Gîlcă, Mirel Radoi şi Laurentiu Reghecampf, care au crezut în mine şi în faptul că trebuie să fiu căpitan”, a declarat Varela.

STEAUA. Fundaşul este încrezător în transferul său la noua echipă, PAOK Salonic: “Am aşteptări foarte mari, dar, în primul rînd, trebuie să mă recuperez cît mai repede dupa accidentarea suferită în cantonamentul din Olanda. După aceea, sper să joc foarte bine şi să obţin performanţe bune cu PAOK şi măcar un trofeu.”

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×