Fotbal intern

STEAUA. Variantă ŞOC: Sănmărtean, antrenor!

Becali intervine in scandalul dintre Sanmartean si Constantin Galca. Patronul pare sa-i tina partea jucatorului, iar la nervi a transmis ca, in cazul in care antrenorul nu isi va indeplini...
07.11.2014 | 10:18
STEAUA Varianta SOC Sanmartean antrenor

Becali intervine in scandalul dintre Sanmartean si Constantin Galca. Patronul pare sa-i tina partea jucatorului, iar la nervi a transmis ca, in cazul in care antrenorul nu isi va indeplini obiectivele, e posibil sa-l inlocuiasca chiar cu fotbalistul.

Steaua este lider in Liga 1 si are sanse sa se califice in primavara Europa League. Chiar si asa, la formatia patronata de Gigi Becali exista unele tensiuni pe care presa le-a subliniat dupa ultimul meci din Liga 1, derby-ul cu Dinamo (3-0). Atunci, la scorul de 1-0 pentru gazde, Constantin Galca l-a scos de pe teren pe Lucian Sanmartean, decizie care nu a fost pe placul vedetei din Ghencea. Astfel, mijlocasul a refuzat sa dea mana cu antrenorul sau, acesta fiind al doilea episod de acest gen intre cei doi.

Atitudinea lui Sanmartean a fost taxata de oamenii de fotbal, mai ales ca acest stil de comportament pare a fi devenit marca inregistrata pentru fotbalistul in varsta de 34 de ani. Se stie deja ca in cariera sa au existat momente in care capriciosul jucator a schimbat antrenori, exemplul lui Ilie Stan la Vaslui fiind cat se poate de elocvent.

Sanmartean este favoritul lui Gigi Becali in echipa Stelei
Sanmartean este favoritul lui Gigi Becali in echipa Stelei

Acest aspect ar trebui sa-l puna pe ganduri si pe Constantin Galca, capitalul de simpatie pe care Sanmartean l-a strans in fata suporterilor, dar mai ales a lui Gigi Becali, l-ar putea transforma pe tanarul tehnician din Ghencea intr-o noua victima a lui Sanmartean.

“Galca sa faca intr-un fel sa se inteleaga cu Sanmartean”

Gigi Becali este fascinat de jocul lui Lucian Sanmartean
Gigi Becali este fascinat de jocul lui Lucian Sanmartean

CANCAN.RO a aflat ca “Razboinicul Luminii” a luat la cunostinta de conflictul dintre jucatorul-vedeta si antrenor, iar in cazul unei decizii dinspre Poarta Alba, latifundiarul ar alege sa-l sacrifice pe Galca! “Gigi a fost extrem de nervos. Sanmartean este febletea lui, s-a rugat ani la rand de Porumboiu sa-l dea la Steaua, iar dupa ce a reusit sa-l aduca i-a parut rau ca nu izbutit achizitia cu mai mult timp in urma. A transmis ca antrenorul trebuie sa faca intr-un fel sa se inteleaga cu Sanmartean”, a povestit un apropiat al lui Becali.

Gigi vrea rocada mica

Mai mult, seful campioanei ar fi exclamat, nervos, ca in cazul in care Galca nu isi va indeplini obiectivele, il poate inlocui pe fostul international chiar cu Sanmartean! “Tata, Lucian e baiat destept . De ce nu ar fi un antrenor bun? Daca el mai vrea, poate sa si joace”, ar fi exclamat Gigi in spatele gratiilor.

Sefii din Ghencea nu cred ca aceasta rocada ar putea avea loc, mai ales ca in decursul anilor, latifundiarul din Pipera a avut multe astfel de iesiri la nervi, insa s-a calmat repede: “Pana in momentul de fata, Gigi nu are foarte multe lucruri sa-i reproseze lui Galca. Singurul lucru de care poate sa se lege este ratarea calificarii in Champions League, un obiectiv important, mai ales din prisma financiar”.

Gigi l-a ajutat in momentele grele

Sanmartean are o familie superba
Sanmartean are o familie superba

Totusi, un lucru este clar, iar orice ar fi, Lucian Sanmartean este febletea patronului de la Steaua. Acest lucru s-a evidentiat si in urma cu doar cateva luni, atunci cand sotiei fotbalistului i-a recidivat o boala mai veche. In acel moment, Gigi nu a ezitat si l-a ajutat pe fotbalist, dupa ce a platit toti banii necesari tratamentului.

Sursa: cancan.ro

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: