Sport

STEAUA. Probleme pentru Becali! “NU accept condiţiile!”

STEAUA. Curtat insistent de Dinamo Zagreb, care este hotărîtă să achite 500.000 euro pentru transferul fundaşului stînga al Stelei, Iasmin Latovlevici este tentat să semneze un nou angajament...
22.11.2014 | 00:12
STEAUA Probleme pentru Becali NU accept conditiile

STEAUA. Curtat insistent de Dinamo Zagreb, care este hotărîtă să achite 500.000 euro pentru transferul fundaşului stînga al Stelei, Iasmin Latovlevici este tentat să semneze un nou angajament cu Steaua, însă doar în condiţiile sale. În schimb, Gigi Becali nu este de acord cu doalenţele jucătorului, între cele două părţi diferenţa putînd fi decisivă.

Citeşte şi: EXCLUSIV! E clar! Lato e out! Cum a fost umilit de Gâlcă

STEAUA. Fundaşul stînga al roş-albaştrilor, Iasmin Latovlevici, era pînă zilele trecute unul dintre fotbaliştii Stelei care, deşi intrase în ultimele şase luni de contract, nu primise nici o ofertă de prelungire a anajamentului cu cel mai titrat club din fotbalul românesc. Însă, conform surselor FANATIK.RO, cele două părţi au avut primele negocieri. Mai mult, miercuri seară, Valeriu Argăseală a mărturisit care sînt întenţiile steliştilor faţă de fotbalist. ” Lato ne-a spus că ar vrea să continue la noi, că ar fi încîntat să rămînă la Steaua, dar că vrea să avem o discuţie mai amplă asupra perioadei. O să vedem şi în cazul lui ce va fi, a precizat preşedintele grupării din Ghencea.

1.FOTBAL:PLECARE FC STEAUA BUCURESTI LA GELSENKIRCHEN PENTRU MECIUL CU FC SCHALKE 04 (17.09.2013)

“Tănase, model pentru Lato”

STEAUA .  FANATIK.RO a aflat care sînt culisele şi discuţiile dintre cele două părţi în privinţa prelungirii angajamentului. Fundaşul stînga este dispus să semneze o prelungire de contract pe o perioadă de maximum un an sau cel mult un an şi jumătate începînd din această iarnă, dar cerinţa lui Latovlevici nu este acceptată de patronul campioanei. Gigi Becali le-a transmis clar oamenilor săi care sînt cifrele sale pentru prelungirea colaborării.Dacă Lato vrea să rămînă la Steaua, atunci să îi spuneţi să accepte prelungirea pe o perioadă de trei ani,  aşa cum a făcut şi Tănase. Dacă după semnarea prelungirii, Dinamo Zagreb o să fie în continuare interesată de el, atunci să îi spuneţi că nu o să îi pun beţe în roate şi o să îi dau drumul. Eu nu voi accepta ca el să semneze pe un singur an. Îi voi oferi 12.000 de euro pe lună cu creştere anuală de cîte 1.000 de euro la sfîrşitul fiecărui sezon”, a fost mesajul transmis de Becali persoanelor din conducerea Stelei.

prepe

Citeşte şi: A explodat! “E bătaie de joc!”

Gâlcă nu mai contează pe el

STEAUA. Situaţia lui Latovlevici este departe de a cunoşte o îmbunătăţire, acesta nefiind luat în calcul în ultimele partide ale campioanei. Costel Gâlcă a mărturisit după jocul Stelei de la Chiajna că fundaşul stînga al roş-albaştrilor nu mai este titular, Filip fiind soluţia ideală în acest moment, chiar dacă pe respectivul post mai este şi Paul Pârvulescu. “Ce era să mai fac acum? Voi nu aţi văzut cum a jucat Filip în ultimele două meciuri? Nu puteam să îl mai scot din echipă. Lato trebuie să îşi aştepte rîndul”,a spus la conferinţa de presă antrenorul clubului din Ghencea.

12.000 de euro este salariul pe care Gigi Becali este dispus să-l ofere lui Latovlevici în primul an de prelungire

7.000 de euro este salariul pe lună pentru care Latovlevici a semnat în 2010 cu Steaua

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: