Carousel hot news

STEAUA. SUPER FOTBALIST stelist, DISTRUS de alcool

STEAUA. Fostul fotbalist al Stelei, Lucian Bălan, are în continuare probleme din cauza băuturii. În urmă cu două luni, primarul oraşului Baia Mare i-a convins pe oficialii Centrului de copii...
Autor: Daniel Vlad | 15.10.2014 | 12:32
STEAUA. SUPER FOTBALIST stelist, DISTRUS de alcool

STEAUA. Fostul fotbalist al Stelei, Lucian Bălan, are în continuare probleme din cauza băuturii. În urmă cu două luni, primarul oraşului Baia Mare i-a convins pe oficialii Centrului de copii şi juniori ai clubului FC Baia Mare să-l angajeze la una dintre grupe, însă Bălan nu a făcut mulţi purici acolo. Pentru că venea în dese rînduri la antrenamente mirosind a alcool, şeful Centrului l-a concediat. Asta e viaţa. Lumea ştie că sînt şi eu aşa mai tembel de felul meu, îmi pierd mereu telefoanele, dar pentru faptul că am băut o bere în plus, am fost dat afară. Sper ca oamenii să mă ierte şi să mă reprimească la lucru, deoarece am mare nevoie de bani, a spus Bălan pentru FANATIK.RO.

Şi la Chiajna a fost dat afară din cauza alcoolului

STEAUA. Lucian Bălan nu se află la prima concediere din cauza viciului băuturii. Astfel, în urmă cu trei ani, primarul Chiajnei, Mircea Minea, l-a dat afară de la Centrul de copii şi juniori al Concordiei pe fostul fotbalist al Stelei, pentru că venea mai mereu la antrenamente mahmur şi mirosind a alcool. “Eu i-am întins o mînă de ajutor, dar nu a ştiut să profite de şansa pe care i-am oferit-o atunci. Este păcat că un fost jucător al Stelei a ajuns în halul ăsta“, spunea atunci primarul Minea.

A plecat de la Steaua cu datorii de 4.000 de lei

STEAUA. Chiar selecţionerul Victor Piţurcă, pe atunci antrenor al Stelei, a intervenit pe lîngă Gigi Becali, în vara anului 2010, iar finanţatorul ”roş-albaştrilor” a fost înduplecat şi l-a angajat pe Bălan la Centrul de copii şi juniori. Şi atunci, fostul mijlocaş al formaţiei din Ghencea a dat cu bîta-n baltă! FANATIK,RO a aflat că, în acea perioadă, Bălan împrumuta frecvent bani de la antrenori, mai mult, consuma pe datorie băuturi alcoolice de la barul clubului. Cum era de aşteptat, şefii Stelei n-au mai putut suporta comportamentul lui şi l-au concediat. Lucian Bălan a plecat de la Steaua fără să-şi plătească datoriile în valoare de 4.000 de lei, pe care le făcuse în perioada scurtă în care a antrenat ”speranţele” Stelei.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!